- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Yağ filtresi değişmiyorlar mı?
Yağ filtresi değişmiyorlar mı?
değiştirdiler. 1 ay önce yedek parçadan ac kodlu filtreyi almıştım onu taktıkYağ filtresi değişmiyorlar mı?
Sağlama olmaz yasak diye soldakini geçmez. Güzel Avrupa kafa.
Güzide trafiğimizde solda yavaş giden araçlar artık arkasındakileri engellediği yetmiyormuş gibi artık sağındakileri bile engelliyorSolda daha yavaş giden bir araç var ise sağından geçmiyor. Almanya da sanıyor kendini![]()
Hangi serviste yaptırdınız rodaj bakımını bende yaptıracağım shell yağ kullanmışlar. Bazı servisler anlamıyor aracınız 2000 km de bakım olmaz diyorlar ezberlemişler bi metni bantdan konuşuyor gibi
zorlayacaksınız onları. ben sadece yağ ve yağ filtresi değişimi istiyorum bakım olarak geçmesin diyin.Hangi serviste yaptırdınız rodaj bakımını bende yaptıracağım shell yağ kullanmışlar. Bazı servisler anlamıyor aracınız 2000 km de bakım olmaz diyorlar ezberlemişler bi metni bantdan konuşuyor gibi
Örnek faturaları paylaşıldı forumda, nitekim omer de paylaşmış bunları referans göstererek isteyin. Ben de öyle yapacağım şu an 950 km oldu araç.Hangi serviste yaptırdınız rodaj bakımını bende yaptıracağım shell yağ kullanmışlar. Bazı servisler anlamıyor aracınız 2000 km de bakım olmaz diyorlar ezberlemişler bi metni bantdan konuşuyor gibi
Şu 3 şerit algılaması avrupa yollarda oluyor diye okumuştum galiba öyle değil mi? Bende hep tek şerit okuyor
Antep Urfa otobanına çıkarsanız orada da oluyor hocamŞu 3 şerit algılaması avrupa yollarda oluyor diye okumuştum galiba öyle değil mi? Bende hep tek şerit okuyorAntalyada olduğum için sanırım..
yok yola göre değişyor. ankarada ve istanbulda(avrupa ve anadoluda) bazı yollarda çalışıyor.Şu 3 şerit algılaması avrupa yollarda oluyor diye okumuştum galiba öyle değil mi? Bende hep tek şerit okuyorAntalyada olduğum için sanırım..
Bazen Antalya havalimanı yolunda da yanımdan geçen araçları/motorları görüyor sol şeritte ama şeridi göstermiyoryok yola göre değişyor. ankarada ve istanbulda(avrupa ve anadoluda) bazı yollarda çalışıyor.
Antalya da otoyol bulunmadığı için açmıyor hocam en yakın otoban Denizli de var orada üç şerit çıkıyor du geçen denedimBazen Antalya havalimanı yolunda da yanımdan geçen araçları/motorları görüyor sol şeritte ama şeridi göstermiyorHatta dün başıma geldi şaşırıyorum görünce