Golf 8'den 8.5'a geçen bir kullanıcının detaylı izlenimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaklaşık 2 ayda 3k km yaptık. şuanlık iyi gidiyor. dün istanbula gelirken bir şey fark ettim. acc sadece önceki aracı referans almıyor gerektiğinde yandaki aracı da referans alabiliyor.

IMG_1483.jpeg

Solda daha yavaş giden bir araç var ise sağından geçmiyor. Almanya da sanıyor kendini :)

yaklaşık 2 ayda 3k km yaptık. şuanlık iyi gidiyor. dün istanbula gelirken bir şey fark ettim. acc sadece önceki aracı referans almıyor gerektiğinde yandaki aracı da referans alabiliyor.

IMG_1483.jpeg
Sağlama olmaz yasak diye soldakini geçmez. Güzel Avrupa kafa.

Kendimde kurcalarken obd den devredışı yapılıyordu ama yapmadım.

Solda daha yavaş giden bir araç var ise sağından geçmiyor. Almanya da sanıyor kendini :)
Güzide trafiğimizde solda yavaş giden araçlar artık arkasındakileri engellediği yetmiyormuş gibi artık sağındakileri bile engelliyor :)

IMG_1468.jpeg

2600kmde rodaj bakımımızı yaptık. yağ filtresini yedek parçadan almıştım faturaya eklemedik. ac kodlu olan yağ filtresini taktık.

IMG_1467.jpeg

bu da yağ değişiminden s2000 km de benim araç shell yağ kullanmışlar.

IMG_1468.jpeg

2600kmde rodaj bakımımızı yaptık. yağ filtresini yedek parçadan almıştım faturaya eklemedik. ac kodlu olan yağ filtresini taktık.

IMG_1467.jpeg

bu da yağ değişiminden sonraki yağ seviyesi
Hangi serviste yaptırdınız rodaj bakımını bende yaptıracağım shell yağ kullanmışlar. Bazı servisler anlamıyor aracınız 2000 km de bakım olmaz diyorlar ezberlemişler bi metni bantdan konuşuyor gibi

Hangi serviste yaptırdınız rodaj bakımını bende yaptıracağım shell yağ kullanmışlar. Bazı servisler anlamıyor aracınız 2000 km de bakım olmaz diyorlar ezberlemişler bi metni bantdan konuşuyor gibi
zorlayacaksınız onları. ben sadece yağ ve yağ filtresi değişimi istiyorum bakım olarak geçmesin diyin.
bursa arca

Örnek faturaları paylaşıldı forumda, nitekim omer de paylaşmış bunları referans göstererek isteyin. Ben de öyle yapacağım şu an 950 km oldu araç.

IMG_1483.jpeg
Şu 3 şerit algılaması avrupa yollarda oluyor diye okumuştum galiba öyle değil mi? Bende hep tek şerit okuyor :) Antalyada olduğum için sanırım..

Son düzenleme:
Şu 3 şerit algılaması avrupa yollarda oluyor diye okumuştum galiba öyle değil mi? Bende hep tek şerit okuyor :) Antalyada olduğum için sanırım..
yok yola göre değişyor. ankarada ve istanbulda(avrupa ve anadoluda) bazı yollarda çalışıyor.

yok yola göre değişyor. ankarada ve istanbulda(avrupa ve anadoluda) bazı yollarda çalışıyor.
Bazen Antalya havalimanı yolunda da yanımdan geçen araçları/motorları görüyor sol şeritte ama şeridi göstermiyor :D Hatta dün başıma geldi şaşırıyorum görünce

Bazen Antalya havalimanı yolunda da yanımdan geçen araçları/motorları görüyor sol şeritte ama şeridi göstermiyor :D Hatta dün başıma geldi şaşırıyorum görünce
Antalya da otoyol bulunmadığı için açmıyor hocam en yakın otoban Denizli de var orada üç şerit çıkıyor du geçen denedim :)

Geri