▫️Golf8.5 Üç Boyutlu ve Animasyonlu Led Stop Retrofiti

Bir alman sitesinde ikinci el 1000euroya gördüm acaba ordan getirmek mantıklı olur mu
Yolcu beraberinde 1000 Euroluk bir ürün getirmeniz yasal olarak mümkün değil bilginiz olsun. Gümrükte tespit edilirse hem ürünü terketmek zorunda kalırsınız hemde adli işlemler uygulanabilir hakkınızda

Yolcu beraberinde 1000 Euroluk bir ürün getirmeniz yasal olarak mümkün değil bilginiz olsun. Gümrükte tespit edilirse hem ürünü terketmek zorunda kalırsınız hemde adli işlemler uygulanabilir hakkınızda
Evet, dmax de bı program var gümrük muhafaza diye valla çatır çatır yakalıyorlar😂. Bı eleman parçalarla araba getirmişti o aklıma geldi

1 adet telefon getiriyorlar oda bu paralara tekabül etmiyor mu? Peki yasal sınır nedir? Yada 4 kişilik bi ailenin her bir çantasında 1 parça stop lambası olsa sorun teşkil eder mi?

1 adet telefon getiriyorlar oda bu paralara tekabül etmiyor mu? Peki yasal sınır nedir? Yada 4 kişilik bi ailenin her bir çantasında 1 parça stop lambası olsa sorun teşkil eder mi?
Gümrük memurlarına denk gelirseniz bakılıyor bavula. Çevremde Ukrayna'dan bavullar ile balık getiren insanlar var :) Eğer gümrük memuru sizi çevirmezse düm düz yürüyüp geçiyorsunuz havalimanı çıkışında.

Ben şuanki aracımın 7.5 led stop setini almanyada kunzmann dan alıp kendim getirmiştim kutusuz şekilde valize yerleştrip herhangi bi sorun olmadı rahat geçmiştim

Ben şuanki aracımın 7.5 led stop setini almanyada kunzmann dan alıp kendim getirmiştim kutusuz şekilde valize yerleştrip herhangi bi sorun olmadı rahat geçmiştim
Düşük ihtimal ama farkedilirse ürüne el koyup kaçakçılıktan adli işlem başlatıyorlar

Bu çok iyiymiş. Herkesin bavulda 1 stop. Tam filmlik. :)))

Geri