Geçmiş olsun hocam, sağlığınız iyiyse gerisi önemli değil. Zamanla hallolur.
Bundan 1 sene önce, Metin hocamın yaptırdıklarını okurken & incelerken, ben bunları imkansız yaptıramam aracıma diyordum.
Şimdi onun aracını kullanıyorum
Hatta egzoz ve spoilerı abartılı bulmuştum bir konuda, şimdi o haliyle kullanıyorum
Umutsuz olmamak ve büyük konuşmamak gerekiyormuş onu öğrendim.
@metinkar
Abi şimdiden hayırlı olsun, inşallah pürüssüz bir şekilde, istediğin gibi olur.
Hocam eğer mümkün ise müsait olduğunuz bir zaman gizli özellikler ile yeni eklenen kadranları paylaşır mısınız?Ben yapıcam zaten de doğru cihazı almam gerek…
Cuma günü gizli özellikleri açtırdım o sırada yeni kasa tiguan rline vardı en büyük ekranı taktırdı dehşet güzel o araç için, ben o büyüğü istemşyorum r yada gti daki ekranı alacağım…
Dip not bu işlemi yaptırırsanız eskisi gibi çıkanı satamıyoruz evde sağlamak gerekiyor sistemsel nedenlerden dolayı…
Hocam eğer mümkün ise müsait olduğunuz bir zaman gizli özellikler ile yeni eklenen kadranları paylaşır mısınız?
Merhaba, araç GOLF 2.0 olarak görünüyor. bu şase üzerinde kayıtlı olan;Şimdi discovery pro alacağım iki tip ürün var
- birincisi R olan model de var R da harman kardon ile gelen bu cihazı aldığımda orjinal hoparlörde ses düşüyor cihaz harman kardon yazılımı yüklü olduğu için,
- ikincisi ise GTİ olan modelde var GTİ araçlarda harman kardon olmadığı için bana o cihaz yeterli seste kayıp yaşamayacağım…
tşk ettim…
WVWZZZCD9RW514598 bu umarım işime yarar pazartesi sistemden baktırıp cihazın parça numaralarını alacağım…
Benim bulduğum parça numalarları bunlar ise cihazı buldum sayılır…
14A919605M
572035816B
Merhaba, araç GOLF 2.0 olarak görünüyor. bu şase üzerinde kayıtlı olan;
Teyp ünitesi : 572035876
13"Ekran : 14A919605
572035876 ile 572035816 serisi 13" ekran ile çalışıyor. 15" ekran kodu 14A919606 dır. Ama bu ekranı çalıştıran ünitenin kodunu bilmiyorum.
572035816 serisi bir ünite 15 ekran denedim. Çözünürlük problemi oldu ve ekranda her şeyden iki tane oldu.Teşekkürler 15” ile 13” arasında fiyat farkı ve uygunlukta sorun olmaz ise 15” düşünüyorum lakin arabada güzel duracağını sanmıyorum açırı büyük suv da daha şık duruyor…
572035816 serisi bir ünite 15 ekran denedim. Çözünürlük problemi oldu ve ekranda her şeyden iki tane oldu.
Firmware dosyasını inceledim. Farklı bir HMI kurulumu yok. Ama 15 ekran 572035816 ünitede çalışmadı.
Arabanızda şuan ki üniteniz sorunsuz çalışıyorsa, ünitenin kodlamasını ve adaptasyon değerlerinin yedeğini size hex formatında verebilirim. Bu değerler olduğu takdirde SFD2 kilidi açan kişi rahatlıkla kurulum yapabilir.Cuma günü gördüğüm ve işlem yapılan Tiguan araçta harman kardon ses sistemi fabrikasyon idi ve 816 ünite ve 13” ekran çıktı… 15” çalışmıyor dediğiniz gibi…
Takılan ürün 15” idi ama üniteye dikkat etmedim pazartesi resmini isterim eklerim buraya Ender Elektronik çünkü bir set daha vardı…
Arabanızda şuan ki üniteniz sorunsuz çalışıyorsa, ünitenin kodlamasını ve adaptasyon değerlerinin yedeğini size hex formatında verebilirim. Bu değerler olduğu takdirde SFD2 kilidi açan kişi rahatlıkla kurulum yapabilir.
Yani 572035816 ünitelerden her hangi birini satın alabilirsiniz.
Rica ederim. Metin bey ile tanışma imkanım olmadı. Ama Ender bey ve selim bey ile tanıştım...Tşk ederim…
İşlemi yapacak kişi şayet bu ürünleri temin edebilirsem yada ederler ise EE den Metin bey, bu işlerde bilgin olduğunu düşünerek tanışıyorsunuzdur diye düşünüyorum…
Almanya da bir tanıdığım var onunlada görüşeceğim rakamlar arasında büyük bir makas olur ise…
Rica ederim. Metin bey ile tanışma imkanım olmadı. Ama Ender bey ve selim bey ile tanıştım...
IDA yapay zeka desteği falan geliyordu sanırım birde.r veya gti daki ekranın sizdeki ekranla farkı sadece biraz büyük olması mı
Yurt dışı fiyatları bile toplam 1500 Euro oluyor. Bisikletini yaptırmak için 5 bin lira veremeyen ben buna sadece bakakaldıGüncel çekeyim belki yapmak isteyen olur;
13” Ekran için geçerli olan cihaz bilgileridir ve araçta Harman Kardon Ses sistemine ihtiyaç yoktur araçtaki ses sistemi ile uyumludur…
Mib 5F : 572035876
Ekran 13” : 14A919605
Mib 5F : 572035816 Harman Kardon ses sistemi ile uyumludur bu sistem içi bu cihazı alabilirsiniz…
——————————-
15” Ekran için geçerli cihaz bilgileridir Tiguan araçta uygulandı sorunsuz çalışmaktadır ve araçta Harman Kardon ses sistemi olmalıdır aksi halde ses kalitesi düşmektedir…
Mib 5F : 571035816 A
Ekran 15” : 14A919606
Dip Not;
Bu cihazları takıpta eski cihazı satmayacaksınız evinizde duracak sistemte sorun yaratır ise eski cihaza her zaman ihtiyaç var…
Yurt dışı fiyatları bile toplam 1500 Euro oluyor. Bisikletini yaptırmak için 5 bin lira veremeyen ben buna sadece bakakaldı
Yurt dışından mi gelecek nasıl olacak bu?