Abi aracinda ne varki bilmiyorum ki abi aracindakini gormek lazim@Basbelasi bir sorum olacak benim araçtaki ekranı çıkartıp 13” yada 15” taksam mevcut ünite ile uyumlu olurmu çözünürlük açısından sence…
Merhaba, sizin 15 inç ekran dönüşümü ne oldu?@Basbelasi bir sorum olacak benim araçtaki ekranı çıkartıp 13” yada 15” taksam mevcut ünite ile uyumlu olurmu çözünürlük açısından sence…
Merhaba, sizin 15 inç ekran dönüşümü ne oldu?
Bende 2 ay önce test platformum için 13 inç ekran ve teyp ünitesi aldım.
Testlerim devam ediyor. Ama baya yol aldım. (Dönüşümler, kodlamalar vb...)
Hayırlısı olsun. Yurtdışında üniteler ucuzlamaya başladı. Ama swaplar hala çok pahalı... Bu ünitede çözemedigim şuan swap aktivasyonları, belki yakın zamanda onuda çözerim.Merhaba, masraflı olacağı için vazgeçmiştim sonra aracı sattım şimdi farklı bir araçla devam ediyorum kısmet…
Hayırlısı olsun. Yurtdışında üniteler ucuzlamaya başladı. Ama swaplar hala çok pahalı... Bu ünitede çözemedigim şuan swap aktivasyonları, belki yakın zamanda onuda çözerim.)
Ar-ge oluyor buBen ünitemde kodlama ve bölge dönüşümlerini başardim. Swap ve 13 inç den 15 inç dönüşümünü test etmem gerekiyor.
Ben gelistirdigim çözümleri satmıyorum. Sadece kendim yaparım , yada beni tanıyan esnaflar benden tamir vb. hizmetleri alırlar.Ar-ge oluyor buBunu koflanmasının nasıl yapılacağını dükkanlara falan satabilirsin ya da direkt kendin yapabilirsin tebrik ediyorum eğer yapabilirsen gerçekten
Mesleğin neydi hocam