▫️Golf 8.5 Discovery Pro Genel Bilgi (2.Sayfa #28 eklenmiştir)

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Audi A3 Sportback Tfsi 110kw Advanced Str
arkadaşlar merhaba…
golf 8.5 gti aracın şase numarasını arıyorum bilen gören duyan paylaşabilir mi…

@Basbelasi bir sorum olacak benim araçtaki ekranı çıkartıp 13” yada 15” taksam mevcut ünite ile uyumlu olurmu çözünürlük açısından sence…

Upvote 0

@Basbelasi bir sorum olacak benim araçtaki ekranı çıkartıp 13” yada 15” taksam mevcut ünite ile uyumlu olurmu çözünürlük açısından sence…
Merhaba, sizin 15 inç ekran dönüşümü ne oldu?
Bende 2 ay önce test platformum için 13 inç ekran ve teyp ünitesi aldım.
Testlerim devam ediyor. Ama baya yol aldım. (Dönüşümler, kodlamalar vb...)

Upvote 0
Merhaba, sizin 15 inç ekran dönüşümü ne oldu?
Bende 2 ay önce test platformum için 13 inç ekran ve teyp ünitesi aldım.
Testlerim devam ediyor. Ama baya yol aldım. (Dönüşümler, kodlamalar vb...)

Merhaba, masraflı olacağı için vazgeçmiştim sonra aracı sattım şimdi farklı bir araçla devam ediyorum kısmet…

Upvote 0
Merhaba, masraflı olacağı için vazgeçmiştim sonra aracı sattım şimdi farklı bir araçla devam ediyorum kısmet…
Hayırlısı olsun. Yurtdışında üniteler ucuzlamaya başladı. Ama swaplar hala çok pahalı... Bu ünitede çözemedigim şuan swap aktivasyonları, belki yakın zamanda onuda çözerim. :))

Upvote 0
Hayırlısı olsun. Yurtdışında üniteler ucuzlamaya başladı. Ama swaplar hala çok pahalı... Bu ünitede çözemedigim şuan swap aktivasyonları, belki yakın zamanda onuda çözerim. :))

Zaten sıkıntı o , ben discovey pro yu bile o dönem o yüzden iptal ettim her bir kalem işlem için 12.500₺ istediler yani beş yer kodlansa dünya para…

Upvote 0
Zaten sıkıntı o , ben discovey pro yu bile o dönem o yüzden iptal ettim her bir kalem işlem için 12.500₺ istediler yani beş yer kodlansa dünya para…
Ben ünitemde kodlama ve bölge dönüşümlerini başardim. Swap ve 13 inç den 15 inç dönüşümünü test etmem gerekiyor.

Upvote 0
Ben ünitemde kodlama ve bölge dönüşümlerini başardim. Swap ve 13 inç den 15 inç dönüşümünü test etmem gerekiyor.
Ar-ge oluyor bu :) Bunu koflanmasının nasıl yapılacağını dükkanlara falan satabilirsin ya da direkt kendin yapabilirsin tebrik ediyorum eğer yapabilirsen gerçekten

Mesleğin neydi hocam

Upvote 0
Ar-ge oluyor bu :) Bunu koflanmasının nasıl yapılacağını dükkanlara falan satabilirsin ya da direkt kendin yapabilirsin tebrik ediyorum eğer yapabilirsen gerçekten

Mesleğin neydi hocam
Ben gelistirdigim çözümleri satmıyorum. Sadece kendim yaparım , yada beni tanıyan esnaflar benden tamir vb. hizmetleri alırlar.

Bu işlerle alakasız bir mesleğim var.

Upvote 0

Geri