▫️Golf8.5 Üç Boyutlu ve Animasyonlu Led Stop Retrofiti

Merhaba arkadaşlar;
Bir kaç bilgi paylaşayım…

- stopların çalışabilmesi için aracın farlarının ya benimki gibi LED “ Plus “ yada IQ LİGHT LED Matrix far olması lazım impression yada life da ki gibi LED farlarda çalışmıyor… (ilerleyen zamanlarda olabilir bcm değişimi şart)

- araçta bu farlar olduğu için de BCM farklı oluyor ve 3 Boyutlu Ve Animasyonlu LED Stop Lambaları Ve Dinamik Arka Sinyal Lambalarını destekliyor…

- takacağımız ürünün yerleri bcm de farklı olduğu için tekrar tesisat çekmemek için mevcut stopların bcm de ki yerleri tespit edildi tek tek ölçü aleti kullanılarak bulunan uçlar yeni stopların olması gereken kanallara işlendi ilave iki adet kablo çekildi…

- tabi bu işlemler yapıldı ama bu stopun olduğu aracın bağlantı şeması da dikkate alındı çünkü yeni cihaz için bağlantı yapılan yerler sistemden bakınca kapalı…

- burada devreye sfd2 kilidi için işlem başladı ve yeni bağlantı yapılan kanallar tek tek açıldı ilave kodlamalar yapıldı bcm ye işlenen on yedi civarı kablonun tek tek karşılığı açıldı, teyp menüsüne bilgiler yollandı… eksik bir kaç kodlama var saat geç olduğu için devam edemedim pazartesi aksilik olma ise son dokunuşları yapacağız…

- mk8 de yeni nesil stop takma işleminde iç stoplar da soket değişmemişti sadece dış stoplarda değişmişti Mk8.5 da ise hem iç hem de dış dört soket değişimi yapıldı…

üç animasyonu da görebileceğimiz bir video hazırlarım hafta sonu görmüş oluruz…

genel olarak çok memnunum beklentimin çok üstüne oldu bütçesi olan arkadaşlara tavsiye ederim…

yaza nasip olursa mib3 gp cihazı temin edip aracının içi havasınıda değiştireceğim… sonrasında ford cruer alacağım :)
Hayırlı olsun.

Mib3 GP her araca şart aslında. Ama fiyatı da bı o kadar tuzlu.

Hayırlı olsun.

Mib3 GP her araca şart aslında. Ama fiyatı da bı o kadar tuzlu.

cihazdan ziyade bu işlem için lisans çok pahalı onun düşmesini bekliyorum yoksa cihazı alacağım hatta alıp kenara bile koyabilirim…

fiyat göreceli şimdi benim aldığım rakam 10k diyelim her ay artıyor yılbaşında 20k bu kimseye örnek olmayacaktır…
sen ileride mk8,5 düşünüyorsan ve style paket alacaksan ve şuan bütçen var ise servisten alıp saklayabilirsin…

fiyat göreceli şimdi benim aldığım rakam 10k diyelim her ay artıyor yılbaşında 20k bu kimseye örnek olmayacaktır…
sen ileride mk8,5 düşünüyorsan ve style paket alacaksan ve şuan bütçen var ise servisten alıp saklayabilirsin…
doğrudur abi de en azından ortalama bir fiyat almak iyi olur. kabul edersen

Geri