Golf 8 1.0 etsi satıp yerine ne alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benim araç bayide kontrol ve fatura işlemi 10 gün sürer dediler
Benim araç bayide değildi, ona rağmen parayı verdim noterden yetki verdim 6 gün sürmüştü. Yoğunluk vardı impression dönemi olduğu için bi de.

araçta bilmedigim bir şey çıktı. önceki aldıgım galeride sök tak diye bildigimiz parça çıkma değişen cıktı. almadan 2 kere ekspere soktum baska markalarda ikisinde de sök tak orijinal demişlerdi ama tarcanlar kapı döşemesini kastırıp içeriye kamera sokup tarihine baktılar ve orijinal cıkma değişen dediler. moraller baya bozuldu. fiyatı düşürüp galeriye verdim.

İşin ilginc kısmı 2 gün önce vavacarsa da götürdüğümde onlar da sök tak var değişen yok demişlerdi ve ona göre 1.5m fiyat verdiler. Vicdanlı insan oldugum için vavacarsa böyle yanlış bilgi ile satmak istemedim. galericiye 1470 e sattım. ucuza gitti ama yapacak bir şey yok.
Hocam dürüstlüğünüzden dolayı tebrik ediyorum Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın

Hayırlı olsun şimdiden, foruma ara verdiydim biraz, baya kaçırmışız konuyu, değişen çıkması kötü olmuş, aldığın yerle görüştün müydü durumu.

Geri