İoniq 5 malzeme kalitesi ve konforu golf 8.5 göre kat kat daha iyi test sürüşü yaparsanız anlarsınız gerçekten.hocam golften ioniq geçince kalite sürüş zevki falan nasıl hissettiniz? ioniq içi cok dandik geldi bana
İoniq 5 malzeme kalitesi ve konforu golf 8.5 göre kat kat daha iyi test sürüşü yaparsanız anlarsınız gerçekten.hocam golften ioniq geçince kalite sürüş zevki falan nasıl hissettiniz? ioniq içi cok dandik geldi bana
Bende Golf 8 impressiondan geçtim, golf fullendiğinde 650 km gösteriyordu ki öylede gidiyordu. Şimdi evden 150 tl ye fullemenin verdiği rahatlık çok başkaHocam ben 3 ay önce golf 8.5 life satarak ioniq 5 e geçtim. Golfte aracı fullediğimde 850-860 km menzil gösteriyordu ve gerçektende yapıyordu.
elbet bir günBende Golf 8 impressiondan geçtim, golf fullendiğinde 650 km gösteriyordu ki öylede gidiyordu. Şimdi evden 150 tl ye fullemenin verdiği rahatlık çok başka![]()
Hocam 8.5’da yer alan motorlar verimli. Benim 8’de bulunan 1.0 motor 90-100 bandı bile gitsem 6 lt’ye yakın tüketiyordu. 1.0 motor e-tsi ile rezil edildi. A3 8v aracımda 90-100 hızlarda 3.8 yakan motor 5.8’den aşağı yakmıyor e-tsi olunca.Hocam ben 3 ay önce golf 8.5 life satarak ioniq 5 e geçtim. Golfte aracı fullediğimde 850-860 km menzil gösteriyordu ve gerçektende yapıyordu.
o zaman öylesine satsam mı demiştim ciddi bir şey yoktu. golflerde kampanya olunca satmak istedim. 1 saat falan ilanda kaldı 3 kişi aradı. birine gitti ama arkadaş hala otobüste manisandan geliyormuş. bakalım satışta sorun cıkıcak mı?@omer 3 haftada iyi aksiyon almışsınız yeni araba hayırlı olsun.Fiyat paylaşımı şeffaflık da güzel olmuş.![]()
fiyatı gizleyenleri de hiç anlamam. ne olur söyleseler yani ben her seyi acık söylerim. 1.5 vava verdi eksper yapıldı direkt alırız dedi. 1525 de biniciye verdik. 50k düşüğe verdim ama onu da golf kampanyasından amorte ederiz insalllah@omer 3 haftada iyi aksiyon almışsınız yeni araba hayırlı olsun.Fiyat paylaşımı şeffaflık da güzel olmuş.![]()
Benim buraya geliyor araba vay vay. İnşallah çıkmaz soruno zaman öylesine satsam mı demiştim ciddi bir şey yoktu. golflerde kampanya olunca satmak istedim. 1 saat falan ilanda kaldı 3 kişi aradı. birine gitti ama arkadaş hala otobüste manisandan geliyormuş. bakalım satışta sorun cıkıcak mı?
@omerÖnce Golf 8 life tan Golf 8.5 life a
Bir süre kullandıktan bütçe oluşturduktan
Sonra Golf 8.5 life tan Golf 8.5 style a
Geçiş yapsak nasıl olur ?
Bir anda olmuyorsa adım adım![]()
Manisa deyince aklıma instagram bay niobe geliyor, neşeli iyi biri gibi.Benim buraya geliyor araba vay vay. İnşallah çıkmaz sorun
www.instagram.com
Hocam hayırlı olsuno zaman öylesine satsam mı demiştim ciddi bir şey yoktu. golflerde kampanya olunca satmak istedim. 1 saat falan ilanda kaldı 3 kişi aradı. birine gitti ama arkadaş hala otobüste manisandan geliyormuş. bakalım satışta sorun cıkıcak mı?
Niobe, efsaneye göre ağlayan kayanın kayalaşmadan önceki insan halinin adı. Gereksiz bi bilgi işte.Manisa deyince aklıma instagram bay niobe geliyor, neşeli iyi biri gibi.
[/URL]
Neden sorun çıktı ? galeri dediğiniz vavacarsa mı gitti hocammaalesef satış başarısız oldu. galeriye sattım arabayı yarın notere gidilcek nasipse