Önce Golf 8 life tan Golf 8.5 life ahayaller a3 2023 ve golf8.5 style gerçekler golf 8 life 1.0etsi
Hocam her yerde şarj ıstasyonu varhocam apartmanda oturuyorum şarj işi sıkıntı
yok hocam ya onla mı uğraşcam evde şarj olsa alırım direkt ionic 6 falanHocam her yerde şarj ıstasyonu var
Elektrikli aklındaysa eğer al derim
Valla benim evde imkanım var ama kafama göre takılıyorum bir hafta evde bir hafta gittiğim yerlerde denk geldiğinde falan. Tabi evden bedavaya geliyor orası ayrı mevzu tabi de dışarıdan da çok acıtmıyor mazot-benzin gibiyok hocam ya onla mı uğraşcam evde şarj olsa alırım direkt ionic 6 falan
Hocam bende apartmanda yaşıyorum fakat 450-550 km menzille hiç şarj derdi yaşamıyorsunuz zaten benzinli araçta da 800 km de benzinliğe gidiyorsunuz öyle düşününhocam apartmanda oturuyorum şarj işi sıkıntı
hangi benzinli aracın 800 km menzili var hocam istanbul şehir içi max 620-650 km 1.2 tsi golf otomatik ile benim.ama togg düşünüyorum birkaç ay içinde inşallahHocam bende apartmanda yaşıyorum fakat 450-550 km menzille hiç şarj derdi yaşamıyorsunuz zaten benzinli araçta da 800 km de benzinliğe gidiyorsunuz öyle düşünün18-20 dk doluyor gayet hızlı bir şekilde ve gerçekten çok daha uyguna araç kullanmış oluyorsunuz.
hocam golften ioniq geçince kalite sürüş zevki falan nasıl hissettiniz? ioniq içi cok dandik geldi banaGeçen sene 10. Ayda 1.520 fiyattan 2022 golf 8 1.0 e-tsi satıp 1.500’e ioniq 6 almıştım.
Apartman önünde park alanı varsa bir fonksiyon kutusu ve seyyar şarj aleti ile şarj imkanınız da olur. İşin gerçeği ekonomik ve sürüş konforu, keyfi açısından çok fark var arada.
Ayda 5-6 depo tutacak kadar yer gezmeme rağmen ev elektriğim Bu ay 1450 geldi. Zaten kafadan 13-14 lira benzin parasından kurtulunmuş olunuyor. Yok evde şarj imkanı hiç olmuyorsa ev-iş için civarda bir avm’ye haftada 20 dk uğrama imkanı varsa yine alınır.
Bir diğer mesele de bakım gerektiren bir parça yokluğu nedeniyle ucuz bakım fiyatları ve arıza riski olmayışı diyebiliriz. Nitekim bu rahatlıkla 12.5 ayda 56.000 km yol yaptım.
hocam golften ioniq geçince kalite sürüş zevki falan nasıl hissettiniz? ioniq içi cok dandik geldi bana
Hocam ben 3 ay önce golf 8.5 life satarak ioniq 5 e geçtim. Golfte aracı fullediğimde 850-860 km menzil gösteriyordu ve gerçektende yapıyordu.hangi benzinli aracın 800 km menzili var hocam istanbul şehir içi max 620-650 km 1.2 tsi golf otomatik ile benim.ama togg düşünüyorum birkaç ay içinde inşallah