Golf 8 1.0 etsi satıp yerine ne alınır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam ben 3 ay önce golf 8.5 life satarak ioniq 5 e geçtim. Golfte aracı fullediğimde 850-860 km menzil gösteriyordu ve gerçektende yapıyordu.
Bende Golf 8 impressiondan geçtim, golf fullendiğinde 650 km gösteriyordu ki öylede gidiyordu. Şimdi evden 150 tl ye fullemenin verdiği rahatlık çok başka :)

Hocam ben 3 ay önce golf 8.5 life satarak ioniq 5 e geçtim. Golfte aracı fullediğimde 850-860 km menzil gösteriyordu ve gerçektende yapıyordu.
Hocam 8.5’da yer alan motorlar verimli. Benim 8’de bulunan 1.0 motor 90-100 bandı bile gitsem 6 lt’ye yakın tüketiyordu. 1.0 motor e-tsi ile rezil edildi. A3 8v aracımda 90-100 hızlarda 3.8 yakan motor 5.8’den aşağı yakmıyor e-tsi olunca.

@omer 3 haftada iyi aksiyon almışsınız yeni araba hayırlı olsun.Fiyat paylaşımı şeffaflık da güzel olmuş.🧿

@omer 3 haftada iyi aksiyon almışsınız yeni araba hayırlı olsun.Fiyat paylaşımı şeffaflık da güzel olmuş.🧿
o zaman öylesine satsam mı demiştim ciddi bir şey yoktu. golflerde kampanya olunca satmak istedim. 1 saat falan ilanda kaldı 3 kişi aradı. birine gitti ama arkadaş hala otobüste manisandan geliyormuş. bakalım satışta sorun cıkıcak mı?

fiyatı gizleyenleri de hiç anlamam. ne olur söyleseler yani ben her seyi acık söylerim. 1.5 vava verdi eksper yapıldı direkt alırız dedi. 1525 de biniciye verdik. 50k düşüğe verdim ama onu da golf kampanyasından amorte ederiz insalllah

o zaman öylesine satsam mı demiştim ciddi bir şey yoktu. golflerde kampanya olunca satmak istedim. 1 saat falan ilanda kaldı 3 kişi aradı. birine gitti ama arkadaş hala otobüste manisandan geliyormuş. bakalım satışta sorun cıkıcak mı?
Benim buraya geliyor araba vay vay. İnşallah çıkmaz sorun

Önce Golf 8 life tan Golf 8.5 life a
Bir süre kullandıktan bütçe oluşturduktan
Sonra Golf 8.5 life tan Golf 8.5 style a
Geçiş yapsak nasıl olur ?

Bir anda olmuyorsa adım adım 😄
@omer
Şimdiden Hayırlı olsun hocam.
Çok öngörüsü güçlü bir insan değilimdir normalde.
Yukarıdaki mesajımın ilk aşamasını gerçekleştiriyorsunuz, ikinci aşama da ilerde bir gün gerçekleşir inşallah.

Bu arada umarım bugün sorunsuz halletmişsinizdir satışı ve alışı 😀

Benim buraya geliyor araba vay vay. İnşallah çıkmaz sorun
Manisa deyince aklıma instagram bay niobe geliyor, neşeli iyi biri gibi.

Hocam hayırlı olsun 🧿

@Brk34 konuyu dağıtıyoruz ama
Sevilecek yanları yok meslek diyemiyorum ama çok popüler oldu bu işte değil yapılan durum diyeyim
Yalan dolan palavra kolpa çok bunlarda
Piyasayı yükselten bunlar
Broker owner mişler.

maalesef satış başarısız oldu. galeriye sattım arabayı yarın notere gidilcek nasipse

Geri