2022-23 model 1.5 tsi cupra formentorgolf 8 1.0etsi satıp 2.1e ne alınır
Sattigim aracpandemi döneminden sonra çıkan araçlara içimde bi nefret var. Yumurta gibi oldu kasalar pandemi öncesi üretilen araçlara kıyasla ne kalite ne duruş nede sağlamlığı kaldı. temiz 2. nesil siyah highline tiguan alınabilir
Özellik arttıkçada arıza çoğalıyor bu sefer. En iyisi araba biraz akılsız olacak. Şimdi psa grubuna bakıyorsun torpido komple ekran araca 2-3m para veriyorsun ekran donuyor vs onun için sıfır araçlara ısınamadım karşıyım da o kadar para verilmesineSattigim arac
Kiymetini bilemedik
Tespitin de cok haklisin
Tek eksik yonu aktif guvenlik ekipmanlarin olmamasi ama onlarin da bir kismini retrofitle yaptirabilirsin aslinda.
Altın alınır hocam, ama külçe olarak işçiliksiz.golf 8 1.0etsi satıp 2.1e ne alınır
araçta bilmedigim bir şey çıktı. önceki aldıgım galeride sök tak diye bildigimiz parça çıkma değişen cıktı. almadan 2 kere ekspere soktum baska markalarda ikisinde de sök tak orijinal demişlerdi ama tarcanlar kapı döşemesini kastırıp içeriye kamera sokup tarihine baktılar ve orijinal cıkma değişen dediler. moraller baya bozuldu. fiyatı düşürüp galeriye verdim.Neden sorun çıktı ? galeri dediğiniz vavacarsa mı gitti hocam
Usta haram gelecek paranın hayrı yok zaten en iyisini yapmışsın. Nasıl ustalıkla yapmışlarsa kimse farketmemiş. Tarcanlara helal olsun valla.araçta bilmedigim bir şey çıktı. önceki aldıgım galeride sök tak diye bildigimiz parça çıkma değişen cıktı. almadan 2 kere ekspere soktum baska markalarda ikisinde de sök tak orijinal demişlerdi ama tarcanlar kapı döşemesini kastırıp içeriye kamera sokup tarihine baktılar ve orijinal cıkma değişen dediler. moraller baya bozuldu. fiyatı düşürüp galeriye verdim.
İşin ilginc kısmı 2 gün önce vavacarsa da götürdüğümde onlar da sök tak var değişen yok demişlerdi ve ona göre 1.5m fiyat verdiler. Vicdanlı insan oldugum için vavacarsa böyle yanlış bilgi ile satmak istemedim. galericiye 1470 e sattım. ucuza gitti ama yapacak bir şey yok.
sağ ol hocam valla bu grupta 8.5 lobisi cok güçlüUsta haram gelecek paranın hayrı yok zaten en iyisini yapmışsın. Nasıl ustalıkla yapmışlarsa kimse farketmemiş. Tarcanlara helal olsun valla.
Yeni araban hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin
araçta bilmedigim bir şey çıktı. önceki aldıgım galeride sök tak diye bildigimiz parça çıkma değişen cıktı. almadan 2 kere ekspere soktum baska markalarda ikisinde de sök tak orijinal demişlerdi ama tarcanlar kapı döşemesini kastırıp içeriye kamera sokup tarihine baktılar ve orijinal cıkma değişen dediler. moraller baya bozuldu. fiyatı düşürüp galeriye verdim.
İşin ilginc kısmı 2 gün önce vavacarsa da götürdüğümde onlar da sök tak var değişen yok demişlerdi ve ona göre 1.5m fiyat verdiler. Vicdanlı insan oldugum için vavacarsa böyle yanlış bilgi ile satmak istemedim. galericiye 1470 e sattım. ucuza gitti ama yapacak bir şey yok.
Hayırlı olsun ödemeyi ne zaman istediler araç daha gelmemiş bende avekten aldım sanırım ocak bası tescil ettireceğim bekleyipmaslak dogusa 1975 den istridye gri 8.5 life kapora verdim
benim araç bayide kontrol ve fatura işlemi 10 gün sürer dedilerHayırlı olsun ödemeyi ne zaman istediler araç daha gelmemiş bende avekten aldım sanırım ocak bası tescil ettireceğim bekleyip
Hiç sıfır deneyimim olmadığından parayı ver ertesi gün al sanıyorum ben halabenim araç bayide kontrol ve fatura işlemi 10 gün sürer dediler
Hediye vs verdiler mi paspas bagaj havuzu vs cok güzel golf yazılı paspas var aslında orjinal fiyat sormak lazımbenim araç bayide kontrol ve fatura işlemi 10 gün sürer dediler