8.5 Lifegolf 8 1.0etsi satıp 2.1e ne alınır
Şu aylarca Octavia'da kampanya var 1.995 civarına satılıyor. Şahsen 1.5 eTSI 150 hp olarak ben onu düşünürdüm.golf 8 1.0etsi satıp 2.1e ne alınır
hocam bana hb genç arabası lazımŞu aylarca Octavia'da kampanya var 1.995 civarına satılıyor. Şahsen 1.5 eTSI 150 hp olarak ben onu düşünürdüm.
emin değilim işte8.5 Life. Ne beklediğinize bağlı ne tür araç istediğinize bağlı çok ucu açık soru ikinci el mi sıfır ayarında mi falan fistan
Kia EV3, Golf Lifegolf 8 1.0etsi satıp 2.1e ne alınır
emin değilim işte
yok satmadım dahaHocam garanti uzatma için 53.000 tl istemişler ilk başta 48.000e kadar düşmüşler nakite araç 0 olduğu için iskonto yapmışlar. Ancak yaptırmamış
Araç tercihine gelecek olursak, 0 olsun zorunluluğu yoksa 2.el 20-30k kmde 8.5 style 116hp alabilirsiniz. 2.1 civarına bulabilirsiniz o kilometrelere,belki aşağısına
Ama bana soracak olursanız a3 derim premium paketli ancak fiyatlar hafif farkla yukarıda.
Bu arada aracı sattın mı hocam
hocam apartmanda oturuyorum şarj işi sıkıntıBenzinli araç satıp benzinli dizel araç almak artık mantıksız. Elektrikli düşünün eğer satmayı düşünüyorsanız, çok dua edersiniz![]()