video çekebilirseniz çok iyi olur hocamOnunda videosunu çekebilirsem denk gelip atacam hocam duruyor.
video çekebilirseniz çok iyi olur hocamOnunda videosunu çekebilirsem denk gelip atacam hocam duruyor.
bendede şu an öyle hocam, lane asist yok aracımda, acc kullanımı çok keyifli ışıklarda duran araçlarıda algılasa tadından yenmez, lane asisti sırf duran araçları acc algılıyorsa o yüzden taktırmayı düşünüyorumBenim aracta acc her turlu goruyorda ışıklarda arac duruyorsa yaklasip durmuyor
bendede şu an öyle hocam, lane asist yok aracımda, acc kullanımı çok keyifli ışıklarda duran araçlarıda algılasa tadından yenmez, lane asisti sırf duran araçları acc algılıyorsa o yüzden taktırmayı düşünüyorum
Benim iki aracında da duran aracı şerit takip kamerası alğılıyor ve duruyor .Tiguan 2q0 kamera ,golf 3q0 kamera
O sıra sesli uyarısıyla front assist devreye girer sanırım.Benim aracta acc her turlu goruyorda ışıklarda arac duruyorsa yaklasip durmuyor
O sıra sesli uyarısıyla front assist devreye girer sanırım.
duran araçı algılamıyorsa front asistte devreye girmemesi gerekmiyormu hocam, front asist öndeki araç fren yaparsa ben yapmazsam uyarıyor bende bu şekildeO sıra sesli uyarısıyla front assist devreye girer sanırım.
dediğiniz gibi kodlamayla alakalı bencede, birde kameranın 2 farklı modeli varmış galiba 653 ve 654H bir ihtimal bu kameralardan biri algılıyodur duran araçları diğeri algılamıyodur 653 olan daha iyiymiş sanırım yaya algılama filanda varmışBenim kamera da 3Q durmuyorkodlama eksigi olabilir belki
duran araçı algılamıyorsa front asistte devreye girmemesi gerekmiyormu hocam, front asist öndeki araç fren yaparsa ben yapmazsam uyarıyor bende bu şekilde
dediğiniz gibi kodlamayla alakalı bencede, birde kameranın 2 farklı modeli varmış galiba 653 ve 654H bir ihtimal bu kameralardan biri algılıyodur duran araçları diğeri algılamıyodur 653 olan daha iyiymiş sanırım yaya algılama filanda varmış