Merhabalar Aracın ağır bakımlarını yaptım, arka Balatalar değişmeli dediler. Fiyat biraz pahalı olduğu için orada yaptırmadım. Önerdiğiniz bir marka veya netten alacağım bir site önerir misiniz rica etsem.?
Pazartesi soracağım hocam. Sorunca buraya da yazarım insanlar için bilgi olur. Çok teşekkür ederimİşte ben diyorum ki 4 bin dedikleri fren balatası eko seri mi yoksa orjinal balata mı öğrenin demek istedim,
Dışarda değiştirecekseniz Fiyat/Performans ve kalite olarak alabileceğiniz en iyi balata Pagid (Hella Pagid)
Hocam Ate ise yaptırayım mı serviste 4 bine değer mi?İşte ben diyorum ki 4 bin dedikleri fren balatası eko seri mi yoksa orjinal balata mı öğrenin demek istedim,
Dışarda değiştirecekseniz Fiyat/Performans ve kalite olarak alabileceğiniz en iyi balata Pagid (Hella Pagid)
Yerkili servis için ;Hocam Ate ise yaptırayım mı serviste 4 bine değer mi?
4 disk 4 balatayi 13.000 tl gibi bir fiyata megaparcadan alip daha yeni degistirdim. 3 hafta oldu alali. Hic ses yok. Ve frenler cok iyi suan. 2500 de iscilige verdim. Hella pagid aldim .Dışardan alacaksam benim ilk tercihim Pagid (eski adı Hella Pagid) olurdu, çünkü arada en fazla 300-400 lira fark vardır,
Aldığınız yerin güvenilir bir satıcı olduğuna dikkat ediniz, piyasada çok fazla sahte ürün mevcut malesef,
TRW tercih edecekseniz üretim yerini öğreniniz, Avrupa üretimi olsun, Çin üretimi olmasın, artık hepsi Çin’de üretiliyor gibi cümlelere itibar etmeyiniz, Evet Çin’de üretiliyor ama bu markaların aynı zamanda Avrupa üretimi olanları da mevcuttur,
Ate marka arka balata (Türkiye Distribütörü);
https://www.otosupermarket.com/urun...asi-1-0-tsi-110-beygir-2013-2020-ate-original
Pagid marka satan başka bir satıcı:
https://megaparca.com/urun/volkswagen-golf-7-2012-sonrasi-14-tsi-arka-fren-balatasi-106416
Ate ve Pagid markalarının avantajı: online olarak (orjinallik sorgulaması yapabilme) imkanı mevcuttur.
Kutuda Pagid mi yazıyordu, yoksa Hella Pagid mi yazıyordu..?4 disk 4 balatayi 13.000 tl gibi bir fiyata megaparcadan alip daha yeni degistirdim. 3 hafta oldu alali. Hic ses yok. Ve frenler cok iyi suan. 2500 de iscilige verdim. Hella pagid aldim .
Hella pagid yaziyordu mavi renkli bir kutuydu. 3 haftadir hic otme yok. Hatta sadece Hella da yaziyordu. Madein Germany .Kutuda Pagid mi yazıyordu, yoksa Hella Pagid mi yazıyordu..?
Diskleri hangi marka aldınız ?4 disk 4 balatayi 13.000 tl gibi bir fiyata megaparcadan alip daha yeni degistirdim. 3 hafta oldu alali. Hic ses yok. Ve frenler cok iyi suan. 2500 de iscilige verdim. Hella pagid aldim .
Diskleri hangi marka aldı
Disk,balata ikiside hella pagid. Suana kadar sıfır ses.Diskleri hangi marka aldınız ?