1 aylık golf 8.5 life deneyimim + İstanbul trafiği

Dizel araçlar uzun yolda daha verimlidir zaten . Ama konforu tartışılır 130 -140 dan sonra motor sesi rahatsiz edebiliyor.
2.0 , 3.0 falan olmadıkça dizel alınmaz artık, dizel genelde yakıtı için tercih edilirdi. Artık çoğu benzinli indi o seviyeye gerek hybrid gerek motor teknolojisi olarak.

2.0 , 3.0 falan olmadıkça dizel alınmaz artık, dizel genelde yakıtı için tercih edilirdi. Artık çoğu benzinli indi o seviyeye gerek hybrid gerek motor teknolojisi olarak.
Katılıyorum .Dizelin hükmü ticariler hariç kalmadı artık dünyada . 2 sene bu araçla evliyim başka seçenek yok suan bende 😅kafamı karistirmicam

Hayırlı olsun e tsi demek ki çok da etkilemiyor. ben açıkcası 4 4.5 arası yakmasını beklerdim.
6 litre yakıyorsa normal tsiden aşırı bir farkı yok demektir.

sessizlik nasıl mesela biraz bozuk asfaltlarda sıcak asfalt olmayan orada yol sesi nasıl ?

Hayırlı olsun e tsi demek ki çok da etkilemiyor. ben açıkcası 4 4.5 arası yakmasını beklerdim.
6 litre yakıyorsa normal tsiden aşırı bir farkı yok demektir.

sessizlik nasıl mesela biraz bozuk asfaltlarda sıcak asfalt olmayan orada yol sesi nasıl ?
Şehir içi istanbulda 7 nin altında yakan tsi varsa o arabayı elinizde tutun bence :) sessizlik çok iyi bozuk yolda gayet başarılı

Sehirici etsi tdi den çok çok avantajlı fakat ben uzun yolda tdi tek geçerim.
Sehirici istanbul 1.6 tdi 6 litre daha yeni bitti tek depo 885km menzil 0 52litee yakit.
Sehirdisi basarsam 160 200 arası 5.7 basmazsam 4.2 litre
Araç stage 3
Dizel araçlar uzun yolda daha verimlidir zaten . Ama konforu tartışılır 130 -140 dan sonra motor sesi rahatsiz edebiliyor.
130 140 bırak 120 de bile motor sesi olmuyor hocam dizel var dizel vaaar

Geri