1 aylık golf 8.5 life deneyimim + İstanbul trafiği

Beni de çok şaşırttı yakıt konusunda . Ama garanti bitince downpipe ve kn filtre kiti takip keyfime bakıcam gibi geliyor , bir de yazılım gelirse tadından yenmez . Motor sesi keyifsiz çünkü çok uslu bi araba :)
Motor sesi uzun yolda çok çok çok rahat. Rüzgar sesi de almıyor. Bozuk yolda lastik sesi bı tık geliyor o da az

Eski arabalarından biri atmosferikti. 120 de 3000 deviri geçiyor ve öyle bir bağırıyordu ki rüzgar sesini duymadım hiç 😀. Motor sesi rüzgarı bastırıyordu. Ama böyle performanslı sürüşte o sesi arıyorum yalan yok.

Bunda eşim istop ettiğini anlamıyor. O kadar sessiz sakin. Belli olmuyor.

Düşük fanda çalışabiliyor . S modunda da çalışmıyor belirtmeyi unuttum . Radyatör fanı açtığında motoru kapatmıyor olabilir .
bende bir golf sahibi olarak bu fiyatlara tekrar golf almam gibime geliyor sadece marka için bu fiyatları vermem

Motor sesi uzun yolda çok çok çok rahat. Rüzgar sesi de almıyor. Bozuk yolda lastik sesi bı tık geliyor o da az

Eski arabalarından biri atmosferikti. 120 de 3000 deviri geçiyor ve öyle bir bağırıyordu ki rüzgar sesini duymadım hiç 😀. Motor sesi rüzgarı bastırıyordu. Ama böyle performanslı sürüşte o sesi arıyorum yalan yok.

Bunda eşim istop ettiğini anlamıyor. O kadar sessiz sakin. Belli olmuyor.
Start stop devreye girip çıkması çok pürüzsüz burda sistem farklı marş motoru yok .

bende bir golf sahibi olarak bu fiyatlara tekrar golf almam gibime geliyor sadece marka için bu fiyatları vermem
Kore, Çin , Fransızlara süslü püslu diye %10 %20 daha ucuz diye o paralar hiç verilmez hocam . En azından burda marka var . Tercih meselesi .

Eski aracım 2017 1.0 A3 ile kıyaslarsam;

Şehir içi 50-70km, uzun yolda 100-150km kadar fark etti.Motor daha sessiz ve titreşimi az.Ankara, Çayyolu-Oran güzergahında işe gidiş 7,5-8 litre(Beytepe yokuşu çıkış), dönüş 4,5-5 litre(aynı yokuşu iniş) yakıyor.Hız sınırlarına uyarak kullanım.Pek trafiğe girmiyorum.

Rüzgar sesi konusunda sizlere katılamıyorum.120'den sonra rüzgar sesi geliyor.

Şehir içi 50-70km, uzun yolda 100-150km kadar fark etti.Motor daha sessiz ve titreşimi az.Ankara, Çayyolu-Oran güzergahında işe gidiş 7,5-8 litre(Beytepe yokuşu çıkış), dönüş 4,5-5 litre(aynı yokuşu iniş) yakıyor.Hız sınırlarına uyarak kullanım.Pek trafiğe girmiyorum.

120-130 civarı rüzgar sesi alıyor , ama golf 7.5 a kıyasla , belki fitiller yeni diyedir kabin daha sessiz . Lastik sesi var diyen arkadaşım için de tavsiyem farklı lastiğe geçmesi .

Konudan bağımsız a3 hayalimdi 1.5 füme sportline cam tavan . Ama piyasa çok yüksekti . Temizleri 1.7 -1.8 olunca vazgeçtim

Aynı aracı satın aldım, teslim almadım henüz bayiden teslimatta sırada bekliyorum. Konuya yorum atıyorum bende takip etmek için ve deneyimlerimi paylaşacağım kullanınca. Daha önce Golf 7,5 150hp vardı sizce aradaki beygir farkı hissediliyor mu daha önce de 7,5 kullanan varsa.

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın.

Hangi renk bayi fiyatı nedir paylaşabilir misiniz? Özelden de olur

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın.

Hangi renk bayi fiyatı nedir paylaşabilir misiniz? Özelden de olur
Sağolun darısı her isteyene olsun.

Beyaz renk aldım kampanya vardı T-Cross, Taigo ve Golf'ler için. Life paket için 2.048 kampanyalı fiyatıydı son golf siparişini vermiştim hatta. Şu an T-Cross ve Taigo'lar da tükenmiş. Sanırsam tekrar gelecek fakat aynı fiyata mı gelir bilmiyorum piyasaya bağlı olarak değişebileceğini söylediler.

Sehirici etsi tdi den çok çok avantajlı fakat ben uzun yolda tdi tek geçerim.
Sehirici istanbul 1.6 tdi 6 litre daha yeni bitti tek depo 885km menzil 0 52litee yakit.
Sehirdisi basarsam 160 200 arası 5.7 basmazsam 4.2 litre
Araç stage 2

Aynı aracı satın aldım, teslim almadım henüz bayiden teslimatta sırada bekliyorum. Konuya yorum atıyorum bende takip etmek için ve deneyimlerimi paylaşacağım kullanınca. Daha önce Golf 7,5 150hp vardı sizce aradaki beygir farkı hissediliyor mu daha önce de 7,5 kullanan varsa.
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın .

Bundan önce golf 7.5 tdi kullandım 15.000 km 1 yil ,şehir içi şehir dışı karışık , 1 gün boyunca troc 150 HP kullanmıştım . Şehir içinde 150 likten sonra aman aman fark hissetmezsin . Uzun yolda , ara hızlanmalarda tatmin etmeyebilir . Ama yakıt konusunda çok tatminkar .

Sehirici etsi tdi den çok çok avantajlı fakat ben uzun yolda tdi tek geçerim.
Sehirici istanbul 1.6 tdi 6 litre daha yeni bitti tek depo 885km menzil 0 52litee yakit.
Sehirdisi basarsam 160 200 arası 5.7 basmazsam 4.2 litre
Araç stage 2
Dizel araçlar uzun yolda daha verimlidir zaten . Ama konforu tartışılır 130 -140 dan sonra motor sesi rahatsiz edebiliyor.

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın .

Bundan önce golf 7.5 tdi kullandım 15.000 km 1 yil ,şehir içi şehir dışı karışık , 1 gün boyunca troc 150 HP kullanmıştım . Şehir içinde 150 likten sonra aman aman fark hissetmezsin . Uzun yolda , ara hızlanmalarda tatmin etmeyebilir . Ama yakıt konusunda çok tatminkar .
Sağolun.

Önceki Golf 7,5 yine tsi motordu genel olarak 80-180 km/h seviyelerinde kullanımım oldu. Yakıt tüketimim 7-8 arasında değişiyordu. Bu seviyeler için sanırsam 116hp de tatmin eder diye umuyorum ama yakıt tüketimi umarım enazından şehir içinde daha düşük kalır. Deneyimleyip yorumlayacağım ama eTSI ilk kez kullanacağım için heyecanlıyım çok merak ediyorum farkını.

Sağolun.

Önceki Golf 7,5 yine tsi motordu genel olarak 80-180 km/h seviyelerinde kullanımım oldu. Yakıt tüketimim 7-8 arasında değişiyordu. Bu seviyeler için sanırsam 116hp de tatmin eder diye umuyorum ama yakıt tüketimi umarım enazından şehir içinde daha düşük kalır. Deneyimleyip yorumlayacağım ama eTSI ilk kez kullanacağım için heyecanlıyım çok merak ediyorum farkını.
Deneyimlemek keyifli hocam . Çok daha akıcı ve teknolojik bir sistem var. Ayrıca donanım olarak da tatmin edecektir. Güzel oyuncakları var. Acc ye bayıldım

Geri