Multimedya Sorunu

İsim
Mehmet
Araç
VW GOLF 2015 midline plus
merhabalar arkadaşlar. aracım 2015 model golf 1.6 tdi midlineplus, multimedya kendiliğinden kapanıyor belli süre sonra kendiliğinden açılıyor, bazen kısa süre sonra açılıyor. stop edip aracı tekrar çalıştırdığımda kapalıyken açılıyor multimedya. kime gittiysem yapamadı. aynı sorunu yaşayan arkadaşımız oldu mu ?

Öncelikle ekranı çıkar ekran arkasındaki kabloları konturol edt

Upvote 0
merhabalar arkadaşlar. aracım 2015 model golf 1.6 tdi midlineplus, multimedya kendiliğinden kapanıyor belli süre sonra kendiliğinden açılıyor, bazen kısa süre sonra açılıyor. stop edip aracı tekrar çalıştırdığımda kapalıyken açılıyor multimedya. kime gittiysem yapamadı. aynı sorunu yaşayan arkadaşımız oldu mu ?
Hamgi kombini kullanıyorsunuz biraz daha açar mısınız veya resimlerinizi iletin bakalım?

Upvote 0
Sizinki ünitesiz, önce tesisatı kontrol ettirin(can hattı dahil) sonra multimedyaya bakarsınız ama muadilini bulup değiştirmeyi isterseniz online kodlama ister ve maliyetlidir. Bu medyada benzeri sorunu hiç duymamıştım

Yetkili servisi muayene (arıza tespit) için 5 bin ücret istedi eğer arızayı bulup yaparlarsa muayene ücreti almayacaklarmış. Orjinal multimedya sordum 91 bin tl söylediler. Ben kendim söküp soketleri kontrol etmeyi düşünüyorum. Son çare olarak 20 bin liraya rcd 330 takmayı düşünüyorum.

Upvote 0
Hocam neden 20 bin rcd330 a verecen al bir carpleyli mib2 orjınal ürün 8 ınch ekranlı güzelce kullan aşağıdaki ekranlarla
Düşünürsen bende hepsi var bende

Ekli dosyalar

• IMG_2868.jpeg
    IMG_2868.jpeg
    239.2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2171.jpeg
    IMG_2171.jpeg
    493 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Upvote 0
Soket veya sigorta temassızlığı olabilir? Sallantı sonrası böyle bir olay yaşıyor olabilirsiniz. Afaki fiyatlar almışsınız. @darilmaz23

Upvote 0
Soket veya sigorta temassızlığı olabilir? Sallantı sonrası böyle bir olay yaşıyor olabilirsiniz. Afaki fiyatlar almışsınız. @darilmaz23
Araç hareketsizken de aynı sorunu yaşıyorum hocam, sigortayı ve soketleri kontrol ettim sıkıntı yok onlarda. Yazılımsal sorun görünüyor, büyük ihtimalle anakart gitti

Upvote 0

Araç hareketsizken de aynı sorunu yaşıyorum hocam, sigortayı ve soketleri kontrol ettim sıkıntı yok onlarda. Yazılımsal sorun görünüyor, büyük ihtimalle anakart gitti
Bu cihazda anakart olayını ilk kez duydum. Aynı radyodan benden çıkanı 1500tl’ ye vermiştim, online kodlama da 2-3 bin arası bişey oluyor. İsterseniz giriş seviyesi bluetootlu carplaysiz mib2 sistem var yazılım istemez 5000tl ama kablo seti almanız lazım torpidoya üniteyi koyacaksınız vs.

Upvote 0

Geri