şanzımanda yağ kaçağı var.
Hocam geçmiş olsun bayağı yağ kaçıyor gibi motorun arkası galiba şanzıman kaçırıyor olabilir yada motor arka krank keçeside olabilir,blok çatlamış olabilir ama oda bu kadar yağ bırakmaz damla damla bırakırdı diye biliyorum.
Teşekkür ederim hocam ne yapmam gerekiyorHocam geçmiş olsun bayağı yağ kaçıyor gibi motorun arkası galiba şanzıman kaçırıyor olabilir yada motor arka krank keçeside olabilir,blok çatlamış olabilir ama oda bu kadar yağ bırakmaz damla damla bırakırdı diye biliyorum.
Ustan varsa ustana git. bütçe sorunun yoksa yetkili servise gidebilirsin.Ne yapmam gerekiyor hocam çok teşekkür ederim
Hocam benim sana önerim bunu serviste yaptırman sonuçta servisin ne yaptığını biliyorsun en azından.Teşekkür ederim hocam ne yapmam gerekiyor
Servisteki ücretler hakkında bir bilginiz var mı hocamHocam benim sana önerim bunu serviste yaptırman sonuçta servisin ne yaptığını biliyorsun en azından.
Teşekkür ederim hocam orası çok uzak banaUstan varsa ustana git. bütçe sorunun yoksa yetkili servise gidebilirsin.
istanbula gelirim diyorsan reset garaj var sultanbeylide onlardan randevu al öyle git çözerler işini
2025'in başında komple şanzıman değişimi 100.000 lira diye biri duyum almıştım , motordansa arızaya bağlı 20 ila 70.000 arası değişebilir çünkü blokta çatlak yok varsayıyorum eğer varsa çok büyük olmalı Bu da sandık motor veya revizyon yoluna gitmek demek haliyle Bu da 150-200 bin lira arası bir masraf demek, büyük ihtimalle arka krank keçesi kaçırıyor.Servisteki ücretler hakkında bir bilginiz var mı hocam
2025'in başında komple şanzıman değişimi 100.000 lira diye biri duyum almıştım , motordansa arızaya bağlı 20 ila 70.000 arası değişebilir çünkü blokta çatlak yok varsayıyorum eğer varsa çok büyük olmalı Bu da sandık motor veya revizyon yoluna gitmek demek haliyle Bu da 150-200 bin lira arası bir masraf demek, büyük ihtimalle arka krank keçesi kaçırıyor.