Kaput İçi Sıvı Sızıntısı

Hocam antifriz atmosferik koşullarda ısınınca kararıyor. Aynı görüntü benim motorda da var.

Ekli dosyalar

• IMG_7557.png
    IMG_7557.png
    505 KB · Görüntüleme: 12
Upvote 0
@Lycian hocam sizinkinden farklı olarak bu araçta biraz pütürlü duruyor siyah sıvı arkadaşın motoru kirlide değil ama böyle durması bence motor dan gelen yağ kaçağından dolayı biraz da krankı sıyırmışsa öyle pütürlü gelir, hocam sen yine bir yağ filtresine de bak bir tür pütür var mı belki krank yatağı falan zarar görmüş olabilir,krank yatağı zarar görünce piston bu şekilde oyar oraya oydukça da metal parçaları aşağı bırakır filtreye gider, ama sizin arabanızda Kaçak olduğu için filtreye gitmemiş olabilir bir kısmı, bu parçalar da filtrede kalır yağ filtresine o yüzden göz atmanızı tavsiye ederim eğer sökebiliyorsanız siz sökün, araba daha 93 binde böyle bir aşırılığa açıkçası pek olasılık vermiyorum ama bu kadar pütürlü olması normal değil, benim 240.000 de aracım bile bu kadar pütür bırakmıyor yani bence bir bakılması lazım.

Upvote 0
Bariz farklı görseller. Ayrıca yukarıdaki daha vizkoz gibi.
Ben de fark ettim hocam aşağıdaki yani Liyan hocanın attığı su gibi antifriz ya da benzeri bir şey olduğu belli ama arkadaşın attığı pütürlü ve kalın gibi kalından kastım tabii sizin kast ettiğiniz gibi viskozitesi yüksek.

Upvote 0

Geri