Onu gösterince anliycaz artık hocam teşekkür ederimMotor yağ seviyesine düz bir yerde aracı dinlendirdikten sonra bakın. Seviye normal mı? Yağ motordan mı şanzımandan mı?
Önce kesin tespit sonra çözüm!
Yağ görünümünde ama yağ mı antifiriz mi elle, iki parmak arasına alıp kontrol edilebilir.Birçok arkadaş yanlış şeyler söylemiş. Gösterdiğiniz kaçak antifriz kaçağı devirdaimden geliyor. Devirdaim ünitesi değişecek. Ünite olarak içinde termostat da var. Genleşme kabından su kaçak miktarını takip edin. Orjinal parça 12-15 arası sanırım. Kendi aracımda da birkaç damla kaçırmış şimdilik sizinki kadar değil ama takip edecem. Aracınız kaç binde? Şimdiye kadar antifriz değişti mi?
Hocam bilmediğimden soruyorum, böyle kapkara antifriz varmı çünkü benim aracımdaki pembe,70-80 binde kullanılmış.Birçok arkadaş yanlış şeyler söylemiş. Gösterdiğiniz kaçak antifriz kaçağı devirdaimden geliyor. Devirdaim ünitesi değişecek. Ünite olarak içinde termostat da var. Genleşme kabından su kaçak miktarını takip edin. Orjinal parça 12-15 arası sanırım. Kendi aracımda da birkaç damla kaçırmış şimdilik sizinki kadar değil ama takip edecem. Aracınız kaç binde? Şimdiye kadar antifriz değişti mi?
Servis apayrı bir alem fiyat konusunda maalesef.Yalnız ücretler de fenaymış hocam vay be
Değişti mi bilmiyorum ama 95 binde araçBirçok arkadaş yanlış şeyler söylemiş. Gösterdiğiniz kaçak antifriz kaçağı devirdaimden geliyor. Devirdaim ünitesi değişecek. Ünite olarak içinde termostat da var. Genleşme kabından su kaçak miktarını takip edin. Orjinal parça 12-15 arası sanırım. Kendi aracımda da birkaç damla kaçırmış şimdilik sizinki kadar değil ama takip edecem. Aracınız kaç binde? Şimdiye kadar antifriz değişti mi?
Yağ gibi görünüyor ama bende anlamadımYağ görünümünde ama yağ mı antifiriz mi elle, iki parmak arasına alıp kontrol edilebilir.
Bendeki de pembeHocam bilmediğimden soruyorum, böyle kapkara antifriz varmı çünkü benim aracımdaki pembe,70-80 binde kullanılmış.
Görselde yağ gibi anlaşılıyor. Antifiriz rengindeyse o malzeme listesi ve faturası neye istinaden çıkarıldı!?Bendeki de pembe
Bende ilk başta yağ demiştim görsele istinaden ama arkadaş yanıldığımı söylemiş.Görselde yağ gibi anlaşılıyor. Antifiriz rengindeyse o malzeme listesi ve faturası neye istinaden çıkarıldı!?
Antifirizse, listeyi verenler açısından vahim bir durum!Bende ilk başta yağ demiştim görsele istinaden ama arkadaş yanıldığımı söylemiş.
Olasılıkla ilerlemeyi sevmem lakin antifriz olmasına pek şans vermiyorum,sizin fikriniz nedirAntifirizse, listeyi verenler açısından vahim bir durum!