- İsim
- Onur
- Araç
- 2024 Golf 1.5 TSI İmpression
Biz boşuna beyaz araç almadık cam filmi de yaptırmayın öyle kullanın onunda etkisi var ve mümkünse düşük km olsun
Biz boşuna beyaz araç almadık cam filmi de yaptırmayın öyle kullanın onunda etkisi var ve mümkünse düşük km olsun
5 bin ama 2 haftaya 7 bin olacak muhtemelen benimkiBiz boşuna beyaz araç almadık cam filmi de yaptırmayın öyle kullanın onunda etkisi var ve mümkünse düşük km olsun![]()
Beyaz candır. Boyası tutmama imkanı yok, kirlendiğini belli etmez, asil durur falan fistan
Espri yapıyoruz be abi baktık çözümü yok dalgaya vurduk5 bin ama 2 haftaya 7 bin olacak muhtemelen benimki. İşten kullanmadım düzgün. Cam filmini ön cama bile yaptım vallaha polis abiler farketmedi 1 numara filmi daha.
Beyaz candır. Boyası tutmama imkanı yok, kirlendiğini belli etmez, asil durur falan fistan
Buz mavisi ister miydim? Keşke derdim ama beyaz son model bi araba hep hayalimdi şükür kavuştuk
Ben 6 ya yaptım geçen kış valla. Ön 3 parçaya ppf geçtim çok taş izi oluyordu valla. Ppf 12 binEspri yapıyoruz be abi baktık çözümü yok dalgaya vurdukFilm yaptıracağım ama tüm parayı arabaya bağlayınca film parası kalmadı şükür
Ön cam dahil bende yaptırmak istiyorum ama 18k dan başlıyor fiyatları ne oluyoruz anlamadım.
Ppf yaptırmayacağım abi bana göre gereksiz araba bu mezara gitmeyecek bizimle ama Adana güneşinde film ve beyaz renk araç şartBen 6 ya yaptım geçen kış valla. Ön 3 parçaya ppf geçtim çok taş izi oluyordu valla. Ppf 12 bin
Ben de aynı kafadaydim taş izleri çok canımı sıkmaya başladı valla ya göze batmaya başlayınca mecbur yaptımPpf yaptırmayacağım abi bana göre gereksiz araba bu mezara gitmeyecek bizimle ama Adana güneşinde film ve beyaz renk araç şart![]()
Doğrudur abi ben genel de ş.içi kullanacağım için yaptırmayacağım. Zaten ş.içi 60'ı geçemiyoruz amcalar hemen arkamızdan tebligat gönderiyor.Ben de aynı kafadaydim taş izleri çok canımı sıkmaya başladı valla ya göze batmaya başlayınca mecbur yaptım
Hocam araba 5 bin km diyorum benim 1 senede 5 bini ben de şehir dışında yapmadım. Bir kaç sefer çıktım uzun yola hemen taş izi oldu. Dedim s....rler böyle işi yaptım. Benim böyle detaylar çok canımı sıkıyor da sinir oluyorum. Geçen de çocuklar top vurmuş her yeri top izi kızamıyorsun da aldım elime bezi sildim. O ize bile sinir oluyorumDoğrudur abi ben genel de ş.içi kullanacağım için yaptırmayacağım. Zaten ş.içi 60'ı geçemiyoruz amcalar hemen arkamızdan tebligat gönderiyor.
Senin durumun daha kötüymüş abiHocam araba 5 bin km diyorum benim 1 senede 5 bini ben de şehir dışında yapmadım. Bir kaç sefer çıktım uzun yola hemen taş izi oldu. Dedim s....rler böyle işi yaptım. Benim böyle detaylar çok canımı sıkıyor da sinir oluyorum. Geçen de çocuklar top vurmuş her yeri top izi kızamıyorsun da aldım elime bezi sildim. O ize bile sinir oluyorum
Ben de onu ciddili yapacağım az kaldı valla inip binerken kapının alt eşiği diyeyim sen anla full ayak izi oluyor. Hele yaşlılar var ya koltuk b sütunu her yeri ayak izi yapıyorlarSenin durumun daha kötüymüş abiBen kızım dışında herkesi arabaya ayakkabısız bindiriyorum
şaka bir yana benim araç daha 900 km de ileride belki kaputa ppf yaptırabilirim.
Benim kız o eşikte zıplıyor içim gidiyor ses çıkaramıyorumBen de onu ciddili yapacağım az kaldı valla inip binerken kapının alt eşiği diyeyim sen anla full ayak izi oluyor. Hele yaşlılar var ya koltuk b sütunu her yeri ayak izi yapıyorlar
Hocam ben dün de denedim ben de ses yok artık araç 5 bine geldi 4 bin km den sonra ses kesildi. Ben de ses varken sürekli geliyordu sürekliden kastım tam sağa dönüş yapacaksam isterse yarım saattir kullanıyor olayım yine de geliyordu o ses. Araç 2024 life otomatik beyaz. Yağ uyarısı verdi ama servise götürmedim daha yani yağ da ekletmedim henüz.Hafta sonuna kadar kendi aracımı kullanamayacağım, biraz araştırma yaptım ve aklıma bir ihtimal geldi.
Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi (XDS), patinajı önlemek amacıyla viraj içindeki tekerleğe ESP sistemi üzerinden fren basıncı uygular.
Sesi duyan arkadaşlardan ricam, ESP’yi kapalı konuma alarak aynı sesi tekrar duyup duymadıklarını kontrol etmeleri. Bu, sesin XDS ile ilişkili olup olmadığını anlamamıza yardımcı olabilir.
@hasko
@caglar_61
@gfbmo
@figo
@onurkose
@GOLF4242
@hassey
@iscanthere
@kahverengi
@Daghan_Bulanik
Uzun yolda öndeki araçlara yakınlık seviyeniz ne oluyor? Büyük ağır araçlara yakın gitmek sıkıntıHocam araba 5 bin km diyorum benim 1 senede 5 bini ben de şehir dışında yapmadım. Bir kaç sefer çıktım uzun yola hemen taş izi oldu. Dedim s....rler böyle işi yaptım. Benim böyle detaylar çok canımı sıkıyor da sinir oluyorum. Geçen de çocuklar top vurmuş her yeri top izi kızamıyorsun da aldım elime bezi sildim. O ize bile sinir oluyorum
Mesafemi koruyorum açıkçası. Genelde otoban kullanmam sağ şeritten giderim sollama için sola çıkarım o kadar.Uzun yolda öndeki araçlara yakınlık seviyeniz ne oluyor? Büyük ağır araçlara yakın gitmek sıkıntı
Bazı araçlar sizi sollarken belki de geliyor. Akıl ermiyor taş işine.Mesafemi koruyorum açıkçası. Genelde otoban kullanmam sağ şeritten giderim sollama için sola çıkarım o kadar.