Golf 2024 – Direksiyonda Uğultu Sesi (Kronik Sorun, 157.000 TL Masraf)

@GOLF4242
Bence herkesde var bu sorun kimse duymuyor duyanlarda geçen sene hep paylaştı bunu
Ama garip olan ses 2 dk sonra gidiyor sonra gelmiyor .
aynen öyle valla arabayı bir yere park et ve aradan 2-3 saat geçsin ya da sabah bindiğinde ilk 3dk çok önemli sesi duyman için ben bu sesi kanıtlamak için serviste bir gün beklettim çünkü kullandıktan sonra ses gidiyor.

@GOLF4242

aynen öyle valla arabayı bir yere park et ve aradan 2-3 saat geçsin ya da sabah bindiğinde ilk 3dk çok önemli sesi duyman için ben bu sesi kanıtlamak için serviste bir gün beklettim çünkü kullandıktan sonra ses gidiyor.
Aynen doğru bende de var hala ses
Ama şuan azaldı ilk zamanlar çoktu
Oran olarak %100 se ilk başlarda şuan %30a kadar düştü

Aynen doğru bende de var hala ses
Ama şuan azaldı ilk zamanlar çoktu
Oran olarak %100 se ilk başlarda şuan %30a kadar düştü
Sizlere yardımcı olmak isterim bu konuda 150 bin tl az bir para değil yarın bir gün garanti bitecek farklı bir soruna davetiyte çıkamasın istiyorum. yapıldıktan sonra bende çok merak ediyorum nasıl olacağını bekleyip göreceğiz

Sizlere yardımcı olmak isterim bu konuda 150 bin tl az bir para değil yarın bir gün garanti bitecek farklı bir soruna davetiyte çıkamasın istiyorum. yapıldıktan sonra bende çok merak ediyorum nasıl olacağını bekleyip göreceğiz
Tahmini ne zaman olcak bu işlemler.
Bir tarih aralığı verdiler mi ?
Sesin biteceğini veya sorunun biteceğini emin ol çok merak ediyorum

Yine muhterem yetkili servis, arızanın bedelini müsterinin Gözüne çomakla sokmuş

"Yüz elli yedi bin Türk lirası."

Almayacağınız , tahsil etmeyeceginiz , fatura etmeyeceğiniz , kdv beyan etmeyeceginiz şeyin bedelini niye hesaplıyorsunuz .

Sonuç?

Garanti uzatmak farzdır.

Uzatan naaamerrttir (kendi adıma söyledim)

Parça türkiyede yokmuş, sipariş geçtiler gelir gelmez hemen çağıracaklar. 2 hafta içinde

İşlem bitince en azından volkswagenime faturası işlenecek ozaman listenin fotoğrafını eklersen güzel olur parça numaralarını ve yapılan işlemleri görebiliriz…

böyle bir ses volkswagen kalitesine yakışmıyor. garanti kapsamını geçtim araç 10 yaşında olsa bile arkasında durması gerekir. her ne kadar vw yarı premium bir marka olsa da çoğu premium markalar en ufak sorun olsa bile müşteriyi mağdur etmeyip garanti kapsamından değiştiriyor.

arkadaşımın 2015 bmw 1 serisi aracında ön cam fitilleri deforme oldu markaya bir mail gönderdi ve 1 hafta içinde siparişi verilip parça sağ sol olarak değiştirildi.

Bu yazıyı okuyan herkese tavsiyem serviste birazcık bile olsun kibarlık gösterirseniz lafım meclisten dışarı keriz saf yerine koyuyorlar bizzat 2020 clio aracımda yaşadım.

sıfır aracın klima kompresörü bozulmuş klimasız brodway gibi geziyorum servise gidip müdürü çağırıyorum bak bu araba soğutmuyor

yok normalmiş bilmem ne cart curt diyince şalter attı bende yiyorsa yapma ulan dedim üstüne yürüdüm anında geri vitese taktı kompresörüm aynı hafta garantiden değişti

sonraki seferlerde gittiğimde abi hoşgeldin çay kahve içer misin şirinlik yapmaya başladı :D

kalıbım biraz büyüktür ama herkese kibar konuşurum. ama bazen insanlar kibarlığı hoşgörüyü zayıflık olarak görüyor. onlarında anladığı dilden konuşmayı biliriz😎😎

Aynı ses bu arada otomatik araç kullananlarda bunsesi kontrol edebilirmi
Bu arada difransiyel olsa 3 dk ses gitmez diye düşünüyorum sadece ilk 2-3 dk sağa veya sola dönüşte var düz yolda yok veya dönüşlerde sağ sol yine yok ilk 3 dk sadece
Çok garip geliyor

Geri