Arabamı sevmemin sebeplerinden biri bu.
Hocam bunların işlemci yavaş. Ben dilini çözdüm artık. Süre ver, ağırdan al. Oldukça stabil. Neredeyse bu durumu keşfettiğimden beri sorun ortadan kalktı.Arabamı sevmemin sebeplerinden biri bu.
1.5 4 silindir aşırı başarılı yakıt performansı acayip tatmin ediyor. Aşırı düşük beygir tork da yok 220 torkda bunu yapması muazzam bence. Hybrid desteği de yok üstelik. Gerçekten müthiş
Bir de şu üstteki kısayolları arada kendi kendine resetlemese keşke![]()
Yok hocam dediğiniz doğru ama alakası yok.Hocam bunların işlemci yavaş. Ben dilini çözdüm artık. Süre ver, ağırdan al. Oldukça stabil. Neredeyse bu durumu keşfettiğimden beri sorun ortadan kalktı.
Ben müzik değişimlerinin dahi etki ettiğini düşünüyorum. Bazen bende hızlı davraniyorum hemen sizin yaptığınız gibi yapıyorum. Şarkı değişirken bile kasıyormuş etkisi yapıyor. Bir deneyin 30 saniye müdahalesiz. Daha sonra izlenimleri paylaşın.Yok hocam dediğiniz doğru ama alakası yok.
Bugün çıktım bı mekanda oturduk kalktım. Arabaya bindim tak ekran yeniden başlatılıyor yazdı kısayollar yine yok.
Ekranı hiç ama hiç ellemedim bugün. Klima bile açmadım. Android auto kendi bağlandı telefondan müzik değiştim o kadar
Yok hocam yok arabadan indim binince çalıştirir çalıştirmaz gitti tek bir şeye elime sürmedimBen müzik değişimlerinin dahi etki ettiğini düşünüyorum. Bazen bende hızlı davraniyorum hemen sizin yaptığınız gibi yapıyorum. Şarkı değişirken bile kasıyormuş etkisi yapıyor. Bir deneyin 30 saniye müdahalesiz. Daha sonra izlenimleri paylaşın.
Valla servise gidin diyeceğim de gereksiz yere kurcalayip staj yapacaklar. Yazılımla düzelecek bir sorun belki. Benimki impression. Life ve style paketlerde daha çok sanırım bu sorun.Yok hocam yok arabadan indim binince çalıştirir çalıştirmaz gitti tek bir şeye elime sürmedim
Benim de impression.Valla servise gidin diyeceğim de gereksiz yere kurcalayip staj yapacaklar. Yazılımla düzelecek bir sorun belki. Benimki impression. Life ve style paketlerde daha çok sanırım bu sorun.
eTSI biraz fark ettiriyor. Uzun yolda salınım ile epey düşürülebilir.
Etsi mi? 1300 km efsane rakam.2 kişi klima açık 1300 km bağaj dolu 4.2 yakaladım sakinde kullanan biri değilim ama biraz yola göre kullanırım yerine göre bu kadarını beklemiyordum