Tek depo menzil rekorları.

İsim
Dağhan Bulanık
Araç
8.5
Evet beyler,
Tek depo ile rekorları görelim.

%70 şehirler arasi %30 şehir içi,full klimalı, ort 100 110 sabit

*Depo tık diye attığında dolum bitirildi. Gırtlağa kadar yüklenilmedi.

1000147760.jpg

Son düzenleme:

Evet beyler,

1000147760.jpg
Tek depo ile rekorları görelim.

%70 şehirlerarasi %30 şehir içi full klimalı
*Depo tık diye attığında dolum bitirildi. Gırtlağa kadar yüklenilmedi.
Arabamı sevmemin sebeplerinden biri bu.

1.5 4 silindir aşırı başarılı yakıt performansı acayip tatmin ediyor. Aşırı düşük beygir tork da yok 220 torkda bunu yapması muazzam bence. Hybrid desteği de yok üstelik. Gerçekten müthiş

Bir de şu üstteki kısayolları arada kendi kendine resetlemese keşke :)

Arabamı sevmemin sebeplerinden biri bu.

1.5 4 silindir aşırı başarılı yakıt performansı acayip tatmin ediyor. Aşırı düşük beygir tork da yok 220 torkda bunu yapması muazzam bence. Hybrid desteği de yok üstelik. Gerçekten müthiş

Bir de şu üstteki kısayolları arada kendi kendine resetlemese keşke :)
Hocam bunların işlemci yavaş. Ben dilini çözdüm artık. Süre ver, ağırdan al. Oldukça stabil. Neredeyse bu durumu keşfettiğimden beri sorun ortadan kalktı.

Hocam bunların işlemci yavaş. Ben dilini çözdüm artık. Süre ver, ağırdan al. Oldukça stabil. Neredeyse bu durumu keşfettiğimden beri sorun ortadan kalktı.
Yok hocam dediğiniz doğru ama alakası yok.

Bugün çıktım bı mekanda oturduk kalktım. Arabaya bindim tak ekran yeniden başlatılıyor yazdı kısayollar yine yok.

Ekranı hiç ama hiç ellemedim bugün. Klima bile açmadım. Android auto kendi bağlandı telefondan müzik değiştim o kadar

Yok hocam dediğiniz doğru ama alakası yok.

Bugün çıktım bı mekanda oturduk kalktım. Arabaya bindim tak ekran yeniden başlatılıyor yazdı kısayollar yine yok.

Ekranı hiç ama hiç ellemedim bugün. Klima bile açmadım. Android auto kendi bağlandı telefondan müzik değiştim o kadar
Ben müzik değişimlerinin dahi etki ettiğini düşünüyorum. Bazen bende hızlı davraniyorum hemen sizin yaptığınız gibi yapıyorum. Şarkı değişirken bile kasıyormuş etkisi yapıyor. Bir deneyin 30 saniye müdahalesiz. Daha sonra izlenimleri paylaşın.

Ben müzik değişimlerinin dahi etki ettiğini düşünüyorum. Bazen bende hızlı davraniyorum hemen sizin yaptığınız gibi yapıyorum. Şarkı değişirken bile kasıyormuş etkisi yapıyor. Bir deneyin 30 saniye müdahalesiz. Daha sonra izlenimleri paylaşın.
Yok hocam yok arabadan indim binince çalıştirir çalıştirmaz gitti tek bir şeye elime sürmedim

Yok hocam yok arabadan indim binince çalıştirir çalıştirmaz gitti tek bir şeye elime sürmedim
Valla servise gidin diyeceğim de gereksiz yere kurcalayip staj yapacaklar. Yazılımla düzelecek bir sorun belki. Benimki impression. Life ve style paketlerde daha çok sanırım bu sorun.

Valla servise gidin diyeceğim de gereksiz yere kurcalayip staj yapacaklar. Yazılımla düzelecek bir sorun belki. Benimki impression. Life ve style paketlerde daha çok sanırım bu sorun.
Benim de impression.

Serviste söyledim, yazılım yok dediler.

Sorunu anlattım, bunlar böyle abi ya ekranı resetle geç dedi pişkin pişkin ağzıni burnunu kırasım geldi

2 kişi klima açık 1300 km bağaj dolu 4.2 yakaladım sakinde kullanan biri değilim ama biraz yola göre kullanırım yerine göre bu kadarını beklemiyordum

Geri