Bu parayı buna veren ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben bu arabaları inceliyorum 150-200 k km’lere 1500/1600 tl den aşağı yok.
Kullanıcıya gidecek araba alırım 10 yıl üstü kullanırım diyene çok iyi olur.
Sorunsuz sıkıntısız düşük km artı cam tavan 150 beygir araba .
Maalesef 7.5 kasa comfortline highline piyasası böyle ilerliyor.
Benim 1.2 tsı dan sonra favori arabam.

Golf 7.5’a param yetmediği için Golf 8’e yöneleceğim sanırım ben de :) Tamam eTSI’da alternatör sorunu var biliyoruz ancak peşin peşin tamir parasını Golf 7.5’a gömmeye de gerek yok. Özellikle 7.5 piyasası çıldırmış durumda. Herkes ederinin üstü istiyor. Şu aralar Golf bakıyorum 8 R-Line veya GTI alacağım.

2023 r-line ile GTI fiyatı da nerdeyse aynı. Bunların ÖTV’leri farklı değil mi? Nasıl benzer paralara satılabiliyor?

Son düzenleme:
Golf 7.5’a param yetmediği için Golf 8’e yöneleceğim sanırım ben de :) Tamam eTSI’da alternatör sorunu var biliyoruz ancak peşin peşin tamir parasını Golf 7.5’a gömmeye de gerek yok. Özellikle 7.5 piyasası çıldırmış durumda. Herkes ederinin üstü istiyor. Şu aralar Golf bakıyorum 8 R-Line veya GTI alacağım.
GTI başka bir mevzu alabiliyorsaniz temizi çok rahat bulunuyor sarı siteden düşünmem bile

arka havalandırma menfezleri kırık o üstteki 700 bin lirayı kırpalım :D

Ben ençok mesela örnek verecek olursam 2019 model aracına 2020 çıkışlı şeklinde yazanlara gıcık oluyorum. Aklınca aracını 2020 modelmiş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İnsanları okadar salak sanıyorlar..

2023 r-line ile GTI fiyatı da nerdeyse aynı. Bunların ÖTV’leri farklı değil mi? Nasıl benzer paralara satılabiliyor?
Zamanında golf 7.5'a param yetmediği için a3 8v makyajlı almıştım.

@Turhan satıcıya söylemiyorum zaten burda yazilanlara serzenişte bulunmuşsun ya burda yazarim diyorum yani
Benim zeka seviyem senin ne anlatmak istediğini anlamakta yetersiz,ama anlamamış olsamda bunu benim mesajıma eleştiri olarak kabul ediyorum,ve tamam sen haklısın diyorum.

Ben ençok mesela örnek verecek olursam 2019 model aracına 2020 çıkışlı şeklinde yazanlara gıcık oluyorum. Aklınca aracını 2020 modelmiş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İnsanları okadar salak sanıyorlar..
doktordan / eczacıdan / öğretmen ve memurdan kısmını atlamayalım lütfen
bunu yazıncada resmi araç almış gibi forslu olunuyor sanırım :unsure:🫠

1700 ye alan varsa benimki burdan ilanda:)
Highline paket(içeriğini biliyorsunuz), orjinal sebring 18 jant ve orjinal rline süspansiyon ekstrası.
Kışlık lastik dijon takımını yanında vericem.
Bayiden teslim almadan kaput koruma ppf ve seramik kaplama yapıldı. 3. Yılında tekrardan kaput koruma ppf yenilettim ve seramik yapıldı. Kapalı garaj aracı olmasına rağmen.
Bakımları yetkili serviste yapıldı. Kaza boya tramer yok. Göcük düzeltme var park anında birisinin teması yapması sonucu.

satılmaz bu fiyata mümkün değil suv alırım 3008 ikinci el daha iyi

İyi niyet garantisini de eklemiş 6 yaşındaki araca. Doğuşun iyi niyeti. Kötü niyet taşımıyor bu doğuş.

Ekli dosyalar

• 491659093_10161555405104472_4879998895878932198_n.jpg
    491659093_10161555405104472_4879998895878932198_n.jpg
    416.5 KB · Görüntüleme: 13

Bir dostumda cam tavanlı comfortline paket olan 1.5 60 binde hatasız 1.500 istiyor bence o bile çok,1700 lira paraya 1.0eTSİ life veya 1.5TSİ impression alırım

Son düzenleme:

Geri