Bu parayı buna veren ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam sende Dexter dizisindeki doakes karakteri gibisin doğru zamanda cevap yazıyorsun,hacizliyim hala hep yıkık ömür geçmez aylık 15 bin gidiyor maaşımdan alıştım artık arabadan kısıyorum sigorta bakım vs ay başı amorti oluyor🙂, düzeltme yaptım zaten 1550 diye araba babamın değilki her gün takip edeyim😀,buda personel kartım blurladım çünkü her yerde kimliğimi paylaşmıyorum mağlum yönetimden dolayı işimden olmak istemem bu halde 😁.
Bu kadar borcu nasıl yaptınız cidden özel değilse

Bu kadar borcu nasıl yaptınız cidden özel değilse
Hocam özel değil anlatayım;babam 2019 yılında çılgın bir para olan 1 milyon 200 bin lira dolandırıldı bana kredi çektirdi ve arabamı sattı,2.olarak yatırım için Diyarbakırda olan oğlaklı tokilerin fiyatı 2024te çok düşüktü 750 bin TL bandındaydı bende kendime güvenip kredi çektim 2 milyon lira 3 ev aldım şuan onlar kiradan gelen para ile kendi geri ödemesini tamamlıyor bana hiçbir şey kalmıyor evleri babamın üstüne verip ödemeyi kestim bankada aylık 15 bin lira alıyor haciz için yani yaklaşık 3 milyon lira borcum var faizi ile geri ödemesi aylık 150 bin civarı bende ödemedim banka arıyor niye ödemiyorsunuz diyor nasıl ödiyeyim sen benim 3 kuruş memur maaşıma bakarak bu parayı vermişsin ödesem ne yiyecem ne içecem ama pişman değilim şuan her bir daire 2 milyon satsam borcumu kapatabiliyorum ama alıştım ileriki dönemde her şey daha belli olur 😀.

Son düzenleme:
Ben şu şekil ilan açsam olur mu acaba.

2013 model 1. 2 tsi 200.000 de
1.500.000 pazarlık için aramayın. Almak için aramayın. Googl dan araştırıp direkt almak için İbana gönderirsiniz parayı. Yani alacaksanız bakın.
Iban: 23456890......

Geri