Bu parayı buna veren ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

6 yılda 1-2 kez bakıma gitti muhtemelen çok iyi usta bakması tavsiye ederim dura dura daha kötü olur.

6 yılda 1-2 kez bakıma gitti muhtemelen çok iyi usta bakması tavsiye ederim dura dura daha kötü olur.
Her sene 10 bin km yapmamışsa bile bakıma gider bu arkadaş yapmış mı bilmiyorum,adam komik rakam teklif etmeyin diyip komik rakamı kendi koymuş.

Bizim insanımız neden böyle ya yazık gerçekten
en kıymetli mal benimki hırsından oluyor bu işin en büyük sorumlusu sarı ilan sitesi elini altında kendi aracından daha iyileri daha kötüleri görüp kafasından fiyat verebiliyor

2025 Golf Rline paket 1.5 etsi 150 ps yetkili bayi fiyatı güncel 3.425.000₺… buna göre hesabını yapsın alıcı da satıcı da bence

2025 Golf Rline paket 1.5 etsi 150 ps yetkili bayi fiyatı güncel 3.425.000₺… buna göre hesabını yapsın alıcı da satıcı da bence
Liste fiyatı bile 3.178.000 TL. Abartmayalım lütfen. Genelde liste fiyatından aşağı veriyor bayiler.

Liste fiyatı bile 3.178.000 TL. Abartmayalım lütfen. Genelde liste fiyatından aşağı veriyor bayiler.
Geçen hafta sorduğumda satışçı bu fiyatı söylemişti. Ben sıfır arabanın fiyatını veremem sonuçta. Gerçi r line tiguanı bana 3970 demişti.. benden sonraki soran kişiye 3700 demişti hatta tartışmıştım aynı aracı sorduk ona farklı bana farklı fiyat veriyorsun diye. Golfü de yanlış söylemiş olabilir.

2020 golf 1.5 tsi dsg şanzıman cam tavanlı km 60 civarı en fazla kaça alsam iyidir sizce.piyasanın üzerinde vermek istmiyorum onun yerine 1.2 motor aynı paraya 2023 opel astra alabilirm belki

2020 golf 1.5 tsi dsg şanzıman cam tavanlı km 60 civarı en fazla kaça alsam iyidir sizce.piyasanın üzerinde vermek istmiyorum onun yerine 1.2 motor aynı paraya 2023 opel astra alabilirm belki
Hocam tamamen senin istediğin araba 1.5 DSG cam tavan 60 binde comfortline paket dediğim gibi dostum satıyor düzeltme:D Diyarbakır'da 1 milyon 550.

Son düzenleme:
@POTATOmehmet müfettiş bey hacizi kaldırıp yıkık olan morali düzelttiniz galiba çok şen duruyorsunuz.
Dostunuz karar versin 1400 tl mi 1500 tl mi 1550 tl mi.Hergün zam olmaz.

@POTATOmehmet müfettiş bey hacizi kaldırıp yıkık olan morali düzelttiniz galiba çok şen duruyorsunuz.
Dostunuz karar versin 1400 tl mi 1500 tl mi 1550 tl mi.Hergün zam olmaz.
Hocam sende Dexter dizisindeki doakes karakteri gibisin doğru zamanda cevap yazıyorsun,hacizliyim hala hep yıkık ömür geçmez aylık 15 bin gidiyor maaşımdan alıştım artık arabadan kısıyorum sigorta bakım vs ay başı amorti oluyor🙂, düzeltme yaptım zaten 1550 diye araba babamın değilki her gün takip edeyim😀,buda personel kartım blurladım çünkü her yerde kimliğimi paylaşmıyorum mağlum yönetimden dolayı işimden olmak istemem bu halde 😁.

Ekli dosyalar

• IMG_20250919_212422.jpg
    IMG_20250919_212422.jpg
    82.2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Geri