Bu parayı buna veren ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

varsa ilan paylaş yarın alalım hocam istanbuldayım.1.8 nerde 1.7 nerde. 100 bin az para değil kimse 100 bin pazarlık yapmaz
İlanlara bak hocam 1.850 giren çok kişi var 1800 e indir en kötü

Tamam fiyat 1.7 miymiş ? 1840 yazıyor. 1.7 ile 1.8 arasındaki fark nerede. Siz aracınızı bağcılar ya da Kağıthane galeriden mi aldınız biniciden mi ?

Son düzenleme:
İlanlara bak hocam 1.850 giren çok kişi var 1800 e indir en kötü
Abi bahsettiğimiz para 1.7 idi bi anda 1.8 e çıktık. Arada 100 bin var. Ha bence dediğiniz rakama da temiz 8.5 bulamayız şuan. Varsa satan buyursun söylesin.

Tamam fiyat 1.7 miymiş ? 1840 yazıyor. 1.7 ile 1.8 arasındaki fark nerede. Siz aracınızı bağcılar ya da Kağıthane galeriden mi aldınız biniciden mi ? Ayrıca Kağıthane’deki araç yok.
Ben "1,7" demedim.

2019 model olan araca 1,715 yazılmış. Benim paylaştıklarım ise 1,815 civarında alınabiliyor.

Teknoloji ve model yılındaki farkı düşününce, bu durum "100 bin TL farkla tüplü TV mi, OLED TV mi tercih edersin?" gibi bir karşılaştırmaya benziyor aslında.

Yeni bina varken, bu farkla eski bir binayı almak bana mantıklı gelmiyor. Bu, adeta deprem öncesi bir yapıyı tercih etmek gibi geliyor bana.

Fiyatlara baktığımızda da aradaki fark yaklaşık 100 bin TL.

Ben "1,7" demedim.

2019 model olan araca 1,715 yazılmış. Benim paylaştıklarım ise 1,815 civarında alınabiliyor.

Teknoloji ve model yılındaki farkı düşününce, bu durum "100 bin TL farkla tüplü TV mi, OLED TV mi tercih edersin?" gibi bir karşılaştırmaya benziyor aslında.

Yeni bina varken, bu farkla eski bir binayı almak bana mantıklı gelmiyor. Bu, adeta deprem öncesi bir yapıyı tercih etmek gibi geliyor bana.

Fiyatlara baktığımızda da aradaki fark yaklaşık 100 bin TL.
100 bin az para değil demeye çalışıyorum. Ben golfü alırken 100 bin daha olsa aynı yıl ve km de a3 alabiliyordum. Şuan 200 gerekiyor mesela piyasaya göre.

@Oswinaldo üstad
Yeni Tesla Model 3 Juniper için gelen bazı kullanıcı yorumlarında arka çekişli (RWD) modellerin yüksek hızlarda biraz “yüzme” hissi verdiği söyleniyor.
140 km hız sonrası yolda geziyormuş
aslı varmı ?

Bu günlerde sosyal medya sitelerinde görmekten sıkıldığım ve hiç hazetmediğim konulardan biri malesef burayada sıçramış durumda.Sıfır araç satan bayileri fiyatından dolayı eleştirebilirsin,X noktası bukadara siz A noktası olarak neden bukadara satıyorsunuz diye,amma velakin ikinci elde kimsenin yazdığı fiyatı eleştiremezsiniz,zira mal onun ister satar ister yakar kaça isterse satar vs.Farzedelimki benim aracın aşağı yukarı piyasası 1 tl ben 2 tl yazdım,bu kimi ilgilendirir?Kanunen bir engel varmı?Yok!Serbest piyasa,isteyen istediğini yazar.Bugün benim fiyatımı eleştiren,yarın benden aldığı aracı benden pahalıya satışa koyar,günümüzde en sık rastlanan olay bu.Yaw araç benim benim,istediğimi yazarım 1 liralık aracı 3 liara yazarım sana ne?Mesele satabiliyormuyum,satamıyorsam ha gitmez bu araba bu paraya demek,satabiliyorsam bir problem yok demek,bukadar basit!Şimdi çıkacak biri nerede etik felan diyecek :) yaw ne etiği günümüzde etik metik yok kardeşim,kim kime dum duma,hade kalın salıcakla.

@Turhan eleştiri yapmadan şöyle denilebilir o zaman bu fiyata 6 yaşında bunu alana kadar sıfır yada 1 2 yaşında artik hangisi ne kadarsa bilmiyorum bakmak lazım başka araç alırım sen isteğini yazabilirsin

@Oswinaldo üstad
Yeni Tesla Model 3 Juniper için gelen bazı kullanıcı yorumlarında arka çekişli (RWD) modellerin yüksek hızlarda biraz “yüzme” hissi verdiği söyleniyor.
140 km hız sonrası yolda geziyormuş
aslı varmı ?

Hocam çoğu kullanıcı aracın direksiyonunu yumuşak modda kullanıyor bundan dolayı da yüksek hızda sapmalar oluyor sarsıntıda. Ben otoyolda sert olarak kullanıyorum öyle gezinme vs bir durum yok rüzgar yoksa ip gibi gidiyorum. Haa ama rüzgar varsa iş başka araç büyük rüzgarı yiyince biraz sarsılıyor.

@Turhan eleştiri yapmadan şöyle denilebilir o zaman bu fiyata 6 yaşında bunu alana kadar sıfır yada 1 2 yaşında artik hangisi ne kadarsa bilmiyorum bakmak lazım başka araç alırım sen isteğini yazabilirsin
Bunuda demene gerek yok,satıcıyı ilgilendirmez bu.Direk daha mantıklısına yönelebilirsin.

@Turhan satıcıya söylemiyorum zaten burda yazilanlara serzenişte bulunmuşsun ya burda yazarim diyorum yani

Geri