1.5m Golf Kasa Önerisi

İsim
Mert
Araç
Yok
Herkese iyi forumlar. 25 yaşındayım ilk arabam olacak. Genellikle şehir içinde kullanacağım fakat 4-5 ayda bir İstanbul-Adana arası yapmam gerekiyor. Sizce 1.0 eTsi uzun yolda veya uzun vadede sıkıntı açacak bir motor mudur ? Onun yerine 1.5 tsi tercih etsem daha mı az sorun yaşarım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Herkese iyi forumlar. 25 yaşındayım ilk arabam olacak. Genellikle şehir içinde kullanacağım fakat 4-5 ayda bir İstanbul-Adana arası yapmam gerekiyor. Sizce 1.0 eTsi uzun yolda veya uzun vadede sıkıntı açacak bir motor mudur ? Onun yerine 1.5 tsi tercih etsem daha mı az sorun yaşarım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İmkan varsa 1.5 her zaman 1.0 dan daha iyidir.

Ama 3 silindir asla almam normalde, alacak olsaydım 1.0 TSI alırdım bence en başarılı, 1.0 motor. 110-120 falan gidecekseniz Üzmez uzun vadede. Eğer 180-200 gideyim derseniz muhtemelen uzun vadede üzer.

Hangi paket aracı düşünüyorsunuz?

Tabiikide 1.5tsi, 4 silindirin rahatlığı var araçta diğeri giderken kendi parçalıyor şahsi fikrimce.

İmkan varsa 1.5 her zaman 1.0 dan daha iyidir.

Ama 3 silindir asla almam normalde, alacak olsaydım 1.0 TSI alırdım bence en başarılı, 1.0 motor. 110-120 falan gidecekseniz Üzmez uzun vadede. Eğer 180-200 gideyim derseniz muhtemelen uzun vadede üzer.

Hangi paket aracı düşünüyorsunuz?
Valla hocam para yeterse highline düşünüyorum 1.5 tsi için. 1.0 alacak olursam da style paket düşünüyorum. Ama 1.5 highline için 1.6-1.7 milyonlar yazılmış yani 100 bin gibi bir rakam düşeceklerini sanmıyorum muhtemelen daha düşük paket almam gerekecek.

Zaten güç olarak bayağı fark var sanırım arada. Sadece görünüşü, iç tasarımı vs için 1.0 biraz aklıma girdi.
Guc ile işim olmaz derseniz yeni yenidir.

1.0 ayrıca çok daha az yakacaktır. Bence 1.0 style daha uygun olur güçle işiniz yoksa. Golf 7 ye o paralar verilmez

Guc ile işim olmaz derseniz yeni yenidir.

1.0 ayrıca çok daha az yakacaktır. Bence 1.0 style daha uygun olur güçle işiniz yoksa. Golf 7 ye o paralar verilmez
Bana da öyle geliyor görünüş falan açısından da bence daha hoş duruyor yeni kasalar. Peki sizce uzun yolda performansı çok kötü olur mu sonuçta 1.0 motor ?

Bana da öyle geliyor görünüş falan açısından da bence daha hoş duruyor yeni kasalar. Peki sizce uzun yolda performansı çok kötü olur mu sonuçta 1.0 motor ?
Dediğim gibi uçup kacmak, 150-200 gitmek değilse amacınız, adam gibi 110-120-130 sürmekse fazlasıyla yeter.

Günümüz 1.0 turbo motorlara ön yargılı yaklaşmayın, genel olarak üzmüyor hiçbir zaman, tatmin ediyorlar, zaten en yüksek hız sınırı belli, 200 200 nereye gideceksiniz.
1.0 da yolunu bulunca 200 yapar ayrıca.

1.0 TSI zamanında yılın motoru ödülünü de almış bir motordur ayrıca.

2.araç olarak 1.0 TCe kullanıyorum, fazlasıyla tatmin oluyorum (90hp). 4 kişi 130 140 zorlanmadan yapıyor. Üstüne de ben basmıyorum zaten.
Eksileri sadece 3 silindirin rölanti titreşimi, hacimden bağımsız olarak.

Tavsiyem bütçeniz dahilindeki hangi araç daha düşük km ise onu tercih edin.

Günümüz 1.0 turbo motorlara ön yargılı yaklaşmayın, genel olarak üzmüyor hiçbir zaman, tatmin ediyorlar, zaten en yüksek hız sınırı belli, 200 200 nereye gideceksiniz.
1.0 da yolunu bulunca 200 yapar ayrıca.

1.0 TSI zamanında yılın motoru ödülünü de almış bir motordur ayrıca.

2.araç olarak 1.0 TCe kullanıyorum, fazlasıyla tatmin oluyorum (90hp). 4 kişi 130 140 zorlanmadan yapıyor. Üstüne de ben basmıyorum zaten.
Eksileri sadece 3 silindirin rölanti titreşimi, hacimden bağımsız olarak.

Tavsiyem bütçeniz dahilindeki hangi araç daha düşük km ise onu tercih edin.
Eyvallah hocam teşekkürler

O paraya 7.5 bakılmaz direk çok net.

7.5 lar fiyatı şişirilmiş arabalar. 2017-18 model arabaya o parayı vermek ???
Aslında bu paraya çok temiz business Passat alınır,yada 1.5 düz 8,bu paraya çıkmışken bence 4 silindir alınmalı.

Son düzenleme:

Geri