- İsim
- Ahmet
- Araç
- Golf 7 1.4 TSİ Highline
volkswagen>mqb 1.0 2.0 tsi at/dsg olanı seçmeniz lazım@UBC53 hocam ben şimdi carscanner indirdim bir bakınayım diye ilk kurulumda vw seçtikten sonra golf yazdım ancak 7-8 seçenek çıktı. Araç 1.4 tsi 2013 model ilk baştaki obdII/ebod yazanı mı seçmeliyiz
Bu cihazı bende kullandım, emanet almıştım, tüm araçlara oluyor bildiğim kadarıyla, bundan biraz daha kaliteli her araca uyan bir obd aramaktayım bende. Başta Renault desteklemesi önemli.
Hocam yukarıda paylaştığım Renault uyumlu bende kendi aracımda kullanıyorum,Klon sanmıştım ama değilmiş,v2.1 bu bazen ECU ya bağlanmıyor bilginize.Bu cihazı bende kullandım, emanet almıştım, tüm araçlara oluyor bildiğim kadarıyla, bundan biraz daha kaliteli her araca uyan bir obd aramaktayım bende. Başta Renault desteklemesi önemli.
çoğu araçta işe yarıyor elinizin altında böyle bir cihaz bulunması büyük nimet ustaya gidip bi bilgisayara bağla arıza kodunu oku desek 100-200 lira versek yine beğenmiyo surat yapıyolar. obdeleven bana göre para tuzağı... cihaza bir sürü para verip birde özellik açmak için kredi gibi saçma bir sistem koymuşlar. aynı işi 400 liralık cihazda yapıyor. aklına takılan bir şey olursa yazarsın hocam biliyorsam yardımcı olurum@UBC53 dostum tavsiye için çok teşekkür ederim. Cihazı aldım kullandım. Soket biraz temassızlık yapıyor ancak bağlantı sağladım. İlk olarak amerikan parkları açtım. Bir kaç ayar daha yaptım. Aküyü değiştirmiştim onuda kaydedeyim dedim ancak yapınca akü zayıf uyarısı aldım. Geri aldım düzelmedi aracı çalıştırıp bir iki tur atınca düzeldi. Bu arada işlemleri ilk seçenekten yaptım obdII… geçen sorduğum yerden. Aklıma takılan bazı şeylerde var aslında car scanner ile ilgili bi konu başlığı olsa daha iyi olur. Tekrar çok teşekkür ederim gidip odbeleven’a bir sürü para bayılacaktık. Bu cihazı opel combo aracımda da deneyeceğim. Start stop kapatmak için umarım işe yarar
O son cümleyi kurmayacaktınçoğu araçta işe yarıyor elinizin altında böyle bir cihaz bulunması büyük nimet ustaya gidip bi bilgisayara bağla arıza kodunu oku desek 100-200 lira versek yine beğenmiyo surat yapıyolar. obdeleven bana göre para tuzağı... cihaza bir sürü para verip birde özellik açmak için kredi gibi saçma bir sistem koymuşlar. aynı işi 400 liralık cihazda yapıyor. aklına takılan bir şey olursa yazarsın hocam biliyorsam yardımcı olurum
led yaptığınız zaman kodlama ve servis menüsüne giriyorsunuz ordan LİCENSE PLATE: LİGHT TYPE bölümüne girip LED olarak değiştirmeniz gerekli hocamO son cümleyi kurmayacaktın
Plaka aydınlatmasını lede çevirsem , car scanner’dan arızayı silmek yeterli mi yoksa ampüllerin watt değeri vs. Değişiklik mi yapmak lazım ?