Obd Cihaz Önerisi

@UBC53 hocam ben şimdi carscanner indirdim bir bakınayım diye ilk kurulumda vw seçtikten sonra golf yazdım ancak 7-8 seçenek çıktı. Araç 1.4 tsi 2013 model ilk baştaki obdII/ebod yazanı mı seçmeliyiz

@UBC53 hocam ben şimdi carscanner indirdim bir bakınayım diye ilk kurulumda vw seçtikten sonra golf yazdım ancak 7-8 seçenek çıktı. Araç 1.4 tsi 2013 model ilk baştaki obdII/ebod yazanı mı seçmeliyiz
volkswagen>mqb 1.0 2.0 tsi at/dsg olanı seçmeniz lazım

Hocalarım selamünaleyküm ben de bu obd 2 var car scanner uygulamasında özellikl ekleme bölümüne girmeden önce donuyor hani bu koşulları kabul etme aşamasında donuyor yaklaşık bir yarım saat denedim yarım saatte takılı kaldı acaba çözümü var mıdır ve bu car scanner pro satın almaya değer mi.

Ekli dosyalar

• 1000062932.jpg
    1000062932.jpg
    111.7 KB · Görüntüleme: 8
IMG_2184.jpeg
Ben bunu aldım hocam. İPhone var bende. Bunu önerdiler
Bu cihazı bende kullandım, emanet almıştım, tüm araçlara oluyor bildiğim kadarıyla, bundan biraz daha kaliteli her araca uyan bir obd aramaktayım bende. Başta Renault desteklemesi önemli.

Bu cihazı bende kullandım, emanet almıştım, tüm araçlara oluyor bildiğim kadarıyla, bundan biraz daha kaliteli her araca uyan bir obd aramaktayım bende. Başta Renault desteklemesi önemli.
Hocam yukarıda paylaştığım Renault uyumlu bende kendi aracımda kullanıyorum,Klon sanmıştım ama değilmiş,v2.1 bu bazen ECU ya bağlanmıyor bilginize.

Geri