Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

navi olmama nedeni media unitesinin desteklememesi
@omer in dediği doğru,
ben araçta gizli özellikleri açtırdığım zaman @enderelektronik te adaşımla bu konuyu konuştuk, benim aracın media bilgilerini alıp sormuştu maalesef navigasyon desteği yok olsa zaten o an yaptırıp kadrana da yönlendirecektim…
bu sistem için maalesef discovery pro media şart yarın sabah oradayım sfd2 kilitlerini artık sorunsuz açıyormuş bu benim içinde iyi oldu çünkü discovery pro için hareket alanım kısıtlanıyordu, bakalım yarın neler olacak kendi konumda paylaşacağım…
Destekleyenlerde de yok ki.

Siz söyleyince hatırladım Metin abi konuşmuştuk sanırım bu işi

Gelişmeleri paylaşırsın artık merak ettim

@omer in dediği doğru,
ben araçta gizli özellikleri açtırdığım zaman @enderelektronik te adaşımla bu konuyu konuştuk, benim aracın media bilgilerini alıp sormuştu maalesef navigasyon desteği yok olsa zaten o an yaptırıp kadrana da yönlendirecektim…
bu sistem için maalesef discovery pro media şart yarın sabah oradayım sfd2 kilitlerini artık sorunsuz açıyormuş bu benim içinde iyi oldu çünkü discovery pro için hareket alanım kısıtlanıyordu, bakalım yarın neler olacak kendi konumda paylaşacağım…
metin abi heyecanlandırdın şimdi... sfd2 kilitleri sorunsuz açılıyor ne demek 😅. ne gelişmeler var.

metin abi heyecanlandırdın şimdi... sfd2 kilitleri sorunsuz açılıyor ne demek 😅. ne gelişmeler var.

Evet Ender Elektronik Metin Bey benim adaşım görüştüm sfd2 kilidini artık ben açıyorum dedi başkasının sanmıyorum açacağını☺️ yarın bakalım netleşsin yazacağım…

Yarın hepsini soracağım hiç merak etmeyin kendi discover pro başlığında yazacağım🤗

Evet Ender Elektronik Metin Bey benim adaşım görüştüm sfd2 kilidini artık ben açıyorum dedi başkasının sanmıyorum açacağını☺️ yarın bakalım netleşsin yazacağım…
yine vardır 100 dolar

Benim bildiğim navigasyon ek hizmet olarak ayrıca satın alınması gerekiyor.

Örneğin Fransada ki Life paket araçlar standart olarak Discovery pro ( 12") ile geliyor ancak navigasyon yok, isteyen kişi VW Connect den satın alıp kullanacak. (Bu arada fransada impression ve life tam olarak yok, düz golf paket var impression eş değeri ve life plus var, life eş değeri. )

Yani uzun lafın kısası gelecek modellerde VW abonelik sistemi çıkartırsa hiç şaşırmam. Donanım var ancak kullanmak için ödemen lazım.

Böyle büyük markaların yıllanmış, demode olmuş teknolojileri bile sanki çok matah birşey gibi opsiyon sunması bence bir utanç.

Telefon markalarıda aynı şeyi çok yapıyor. iphonelarda aynı kamera sensörünü yıllarca her yeni modelde kullandılar. Satarken de şöyle yenilik böyle yenilik dediler.

Samsung telefonlarında kullandığı modemler, kamera sensörleri çinli markaların uzun yıllardır kullanıp eskittiği teknolojiler, gel gelelim samsun satarken adına çığır açan teknoloji diyip satıyor.

Bu sistemin VAG tarafından "coğrafyaya yani ülkeye göre" kısıtlanmış olduğu kesin.

Neden kısıtlamış onu bilmiyoruz. Tahminim Doğuş un bir ücret ödemesi söz konusu olabilir.

Teknik bir açıklaması olamaz çünkü başka her marka Türkiye de tabela okuyor. Hem de sınıf gözetmeksizin VW hariç her marka araç okuyabiliyor.
Ticaret bakanlığınada şikayet
Edilmeli

Geri