eTSI Kullanım Klavuzu ve Gerekli Bilgiler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toplu hareket şart kimse cebinden 100-150-200 neyse ödememeli .
Biz bu forumda bilgi paylaşımı ile bilgiliyiz.

Dışarda eTSI olan birine sohbette alternatör sorunu olursa napcan dediğimde alternatör ne diyor. Adam kendi arabasından bı haber.

Onu da geçtim bu hukuk sistemi ile bı cacık olmaz

Merhaba herkese,

Öncelikle evet kesinlikle birlikte hareket etmeliyiz katılıyorum.
12V-48V ve alternatör sorunlarını elinize sağlık buradan öğreniyorum, öğrenmeye çalışıyorum.

Katılmadığım tek bir konu var bazı arkadaşlar Spor Mode çok rahatsız demiş anlayamadım, ben yaklaşık 3-4 aydır sabah ilk çalıştırmadan itibaren 15-20 km İstanbul trafiğinde hep sporda kullanıyorum ve gayet rahat. Benimki 1.5eTSI acaba motor ile ilgili ve böyle yaparak doğru mu yapıyorum sormak istedim.

Sabahları biraz yokuşlu bir yol çıkıyorum ve S2'de hep 2000-2500 devirlerde sabit olarak motor ve yağı ısıtmak istiyorum. Sonrasında da yağ 85-90 derecelere gelince sahil yolunda biraz gaz açıyorum. Yavaşlayınca vites küçültmeleri ve hızlandıkça vites artışı ile gaz tepkileri de gayet konforlu.

Çok iyi yapıyorsunuz. Bu aracı Spor modda kullansak (1.6 TDI ı 180.000 km SS kapalı kullandım hiçbir arıza yapmadı) motorda herhangi bir şeyinin bozulacağını sanmam.

Ben dur/kalk trafiğe girdiğim anda hemen S moduna alıyorum ki o saçma açılıp kapatmalar olmasın.

En iyisi hep S de kullanmak.

Geri