⬜️ Golf 8.5 Discovery Pro Genel Bilgi 2.Sayfaya eklenmiştir)

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Yakında…
arkadaşlar merhaba…
golf 8.5 gti aracın şase numarasını arıyorum bilen gören duyan paylaşabilir mi…

Şimdi discovery pro alacağım iki tip ürün var
  • birincisi R olan model de var R da harman kardon ile gelen bu cihazı aldığımda orjinal hoparlörde ses düşüyor cihaz harman kardon yazılımı yüklü olduğu için,
  • ikincisi ise GTİ olan modelde var GTİ araçlarda harman kardon olmadığı için bana o cihaz yeterli seste kayıp yaşamayacağım…

tşk ettim…
WVWZZZCD9RW514598 bu umarım işime yarar pazartesi sistemden baktırıp cihazın parça numaralarını alacağım…

IMG_1789.jpeg

Benim bulduğum parça numalarları bunlar ise cihazı buldum sayılır…

14A919605M

572035816B

Son düzenleme:
Upvote 0
Şimdi discovery pro alacağım iki tip ürün var
  • birincisi R olan model de var R da harman kardon ile gelen bu cihazı aldığımda orjinal hoparlörde ses düşüyor cihaz harman kardon yazılımı yüklü olduğu için,
  • ikincisi ise GTİ olan modelde var GTİ araçlarda harman kardon olmadığı için bana o cihaz yeterli seste kayıp yaşamayacağım…

tşk ettim…
WVWZZZCD9RW514598 bu umarım işime yarar pazartesi sistemden baktırıp cihazın parça numaralarını alacağım…

IMG_1789.jpeg

Benim bulduğum parça numalarları bunlar ise cihazı buldum sayılır…

14A919605M

572035816B
Hocam bu cihazlara bakmıştım aşırı pahalıydı. Ben vazgeçtim. Sizden bilgi bekliyoruz yaparsanız siz yaparsınız bu işi.

Upvote 0
Hocam bu cihazlara bakmıştım aşırı pahalıydı. Ben vazgeçtim. Sizden bilgi bekliyoruz yaparsanız siz yaparsınız bu işi.

Ben yapıcam zaten de doğru cihazı almam gerek…

Cuma günü gizli özellikleri açtırdım o sırada yeni kasa tiguan rline vardı en büyük ekranı taktırdı dehşet güzel o araç için, ben o büyüğü istemşyorum r yada gti daki ekranı alacağım…
Dip not bu işlemi yaptırırsanız eskisi gibi çıkanı satamıyoruz evde saklamak gerekiyor sistemsel nedenlerden dolayı…

Son düzenleme:
Upvote 0

Cuma günü gizli özellikleri açtırdım o sırada yeni kasa tiguan rline vardı en büyük ekranı taktırdı dehşet güzel o araç için, ben o büyüğü istemşyorum r yada gti daki ekranı alacağım…
Dip not bu işlemi yaptırırsanız eskisi gibi çıkanı satamıyoruz evde sağlamak gerekiyor sistemsel nedenlerden dolayı…
r veya gti daki ekranın sizdeki ekranla farkı sadece biraz büyük olması mı

Upvote 0

Dip not bu işlemi yaptırırsanız eskisi gibi çıkanı satamıyoruz evde sağlamak gerekiyor sistemsel nedenlerden dolayı…
Hayırlı olsun hocam. Gizli özellikleri açınca tabela okumayı soracaktınız, onunla ilgili bir gelişme var mı?

Upvote 0
Şu güzelliğe bak😀.

Bisiklet kazası geçirdim bisikletim kullanılamayacak durumda onu bile yaptiramıyorum şuan parasızlıktan, keşke param olsa da alsam şunları ...
Geçmiş olsun hocam, sağlığınız iyiyse gerisi önemli değil. Zamanla hallolur.

Bundan 1 sene önce, Metin hocamın yaptırdıklarını okurken & incelerken, ben bunları imkansız yaptıramam aracıma diyordum.

Şimdi onun aracını kullanıyorum 😊

Hatta egzoz ve spoilerı abartılı bulmuştum bir konuda, şimdi o haliyle kullanıyorum 😁

Umutsuz olmamak ve büyük konuşmamak gerekiyormuş onu öğrendim.

@metinkar
Abi şimdiden hayırlı olsun, inşallah pürüssüz bir şekilde, istediğin gibi olur.

Upvote 0

Geri