⬜️ Golf 8.5 Discovery Pro Genel Bilgi 2.Sayfaya eklenmiştir)

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Yakında…
arkadaşlar merhaba…
golf 8.5 gti aracın şase numarasını arıyorum bilen gören duyan paylaşabilir mi…

balacağız nereden alacağıma karar vermedim…

bu arada anladığım kadarıyla sen hiç mib cihaz kullanmadın yada almadın genel olarak bu cihazların temini montajı craklemesi kablo vsvsvs rakamlar yüksek senin paranın değeri yok aslında fiyat hep aynı…
Evet almadım hiç. Eski arabam eski bı fiat Ido hiç işim olmadı. Mib falan tam olarak ne onu da bilmiyorum. Ben bu işe hiç girmeyeyim. Önceliğim bisikletim😂. Bisikletimle arabamı aynı anda aldım bisikletimin km'si biraz daha zorlarsan arabamı geçecek😀

Upvote 0

Evet almadım hiç. Eski arabam eski bı fiat Ido hiç işim olmadı. Mib falan tam olarak ne onu da bilmiyorum. Ben bu işe hiç girmeyeyim. Önceliğim bisikletim😂. Bisikletimle arabamı aynı anda aldım bisikletimin km'si biraz daha zorlarsan arabamı geçecek😀

Hiç aklına getirme boşver…

Upvote 0
Metin abi bu konudan bağımsız ama bir önceki aracında Discovery Pro taktırdıktan sonra diğer ekranı sattın mı ?

8 için Discovery Pro bende düşünüyorum da bir öncekini alan yer bulabilir miyim maliyet olarak aşağıya çekebilirmiyiz diye hesap yapıyorum o yüzden sormak istedim.

Upvote 0
Metin abi bu konudan bağımsız ama bir önceki aracında Discovery Pro taktırdıktan sonra diğer ekranı sattın mı ?

8 için Discovery Pro bende düşünüyorum da bir öncekini alan yer bulabilir miyim maliyet olarak aşağıya çekebilirmiyiz diye hesap yapıyorum o yüzden sormak istedim.

Evet Mk8 aracıma discovery pro mib3 cihaz taktıktan sonra çıkanları sattım…
Çıkan cihazı satma şans işi ama hemen satamasan da bir kaç ay içinde satma durumum olacak lakin maliyeti aşağı çekmek için değilde harçlık cebine girecek şekilde düşünebilirsin büyük bir rakam beklememelisin…

Upvote 0
Güncel çekeyim belki yapmak isteyen olur;

13” Ekran için geçerli olan cihaz bilgileridir ve araçta Harman Kardon Ses sistemine ihtiyaç yoktur araçtaki ses sistemi ile uyumludur…

Mib 5F : 572035876
Ekran 13” : 14A919605

Mib 5F : 572035816 Harman Kardon ses sistemi ile uyumludur bu sistem içi bu cihazı alabilirsiniz…

——————————-

15” Ekran için geçerli cihaz bilgileridir Tiguan araçta uygulandı sorunsuz çalışmaktadır ve araçta Harman Kardon ses sistemi olmalıdır aksi halde ses kalitesi düşmektedir…

Mib 5F : 571035816 A
Ekran 15” : 14A919606

Dip Not;
Bu cihazları takıpta eski cihazı satmayacaksınız evinizde duracak sistemte sorun yaratır ise eski cihaza her zaman ihtiyaç var…
Ebayda satılan ünitelerin bazıları sıfır. Eğer sıfır ünite alırsanız. Ünitenin içi boştur. Yani uzun kodlama ve adaptasyon bölümlerinin doldurulması gerekecektir. Toplamda 69 adet bölüm bulunmaktadır. Buda ortalama 7-8 adet SFD2 tokenidir.

Maliyeti düşürmek adına mümkünse çıkma tercih edilmelidir. Elbette ki tercih yinede sizindir...

Upvote 0
Ebayda satılan ünitelerin bazıları sıfır. Eğer sıfır ünite alırsanız. Ünitenin içi boştur. Yani uzun kodlama ve adaptasyon bölümlerinin doldurulması gerekecektir. Toplamda 69 adet bölüm bulunmaktadır. Buda ortalama 7-8 adet SFD2 tokenidir.

Maliyeti düşürmek adına mümkünse çıkma tercih edilmelidir. Elbette ki tercih yinede sizindir...
sen bilgili bir abiye benziyon 😁

Upvote 0

Metin bey ile görüştüm onlar şuan bakmaya başladı çıkma alacağız… teşekkürler…

Upvote 0

Geri