Debriyaj Pedalından Gelen Gıcırtı Sesi

İsim
Yiğit
Araç
Golf 8.5 Impression
Merhabalar,
Golf 8.5 sahibiyim. Son birkaç haftadır debriyaj pedalına basmaya başladığım anda gıcırtı şeklinde bir ses geliyor. Sadece debriyaja basamaya başladığım ilk konumla çok kısa bir mesafe arasında. Daha önce Erel Oto yetkili servise götürdüm, orada yağladıklarını söylediler ve baskı balatada vs bir sorun olmadığını söylediler. Ancak araçla sadece 50 km kadar gittikten sonra gıcırtı tekrar başladı. Gözlemlediğim kadarıyla bu ses özellikle araç 30-40 km yol yaptıktan, yani biraz ısındıktan sonra her seferinde ortaya çıkıyor soğukken pek olmuyor.
Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Kalıcı bir çözüm bulan oldu mu? Servis sadece yağlamakla çözülmeyeceği anlaşılıyor gibi.

bir daha ses geldiği zaman mutlaka alacağım teşekkür ederim durumu halledersem ya da bir gelişme olursa mutlaka haber veririm

Upvote 0

zaten hocam siteye girip bir bir adını yazmaya gerek yok bende copy paste aldım zaten belli oluyor,hocam senle ilk üye olduğumdan beri pek anlaşamadık ben 2 ay 2022 golf 8 1.0eTSİ impression kullandım ama üstünkörü tabii araç bande çok az kaldı birebir aynı sorunu yaşayıp DİCLE volkswagende yaptırdım garanti kapsamında,sende haklısın ama sorun ortada vede ben yaşadım sonra banka hesabıma haciz geldiği için arabayı satmak zorunda kaldım.

1,0 eTSİ İmpression ?

Upvote 0
hocam bu şüpheciliğin aynı Dexter dizisindeki James Doakes gibi doğru sorular doğru zaman.

Şüphecilikle ilgisi yok, mesele senin çok net ve kesin konuşman. İlacın bende / Parçalar belli, “bunlar değişecek” diyorsun, konu kapanmış gibi davranıyorsun.

Ama şu söylediklerini al, en iyi tamirciye anlat bakalım, ne diyecek ( GETİR BAKALIM )

Sanki doktor reçetesi yazar gibi konuşuyorsun, bu bana gerçekten garip geliyor.

sağ tarafım ağrıyo yazsam hemen ameliyat yapılcak diyeceksin

Upvote 0
Şüphecilikle ilgisi yok, mesele senin çok net ve kesin konuşman. İlacın bende / Parçalar belli, “bunlar değişecek” diyorsun, konu kapanmış gibi davranıyorsun.

Ama şu söylediklerini al, en iyi tamirciye anlat bakalım, ne diyecek ( GETİR BAKALIM )

Sanki doktor reçetesi yazar gibi konuşuyorsun, bu bana gerçekten garip geliyor.

sağ tarafım ağrıyo yazsam hemen ameliyat yapılcak diyeceksin
haklısın hocam onlar aslında benim günlük hayattada kullandığım tabirler hani sana rahatsızlık verdiysem kusuruma bakma benimde 1 yıl sanayide çalışmışlığım var o yüzden,çalıştığım dükkan elektrickçiydi ama her şeyi yapıyordu balata bakım vs. aşinayım biraz tekrardan rahatsızlık verdiysem kusura bakma

Upvote 0

Geri