2024 manuel impression alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lehman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Enes
Araç
Golf
Merhabalar.1450.000 bütçem var,zorlayıp en fazla 1.500.000'e çıkabilirim.2.el benzinli düşük km yüksek model bi araç düşünüyorum.Bakmadığım incelemediğim model kalmadı,kafa allak bullak oldu😊Mantığım maneul de olsa 2024 impression al geç diyor.Ort.5 yıl kullanmayı düşünüyorum belki daha fazla ama satarken 2.eli de iyi olsun istiyorum.Yakıt olarak,tokluk ve kalite algısı,2.el değeri vs. olarak 1.5 milyon bu araca verilir mi sizce?
Kullananlar da cevap verirse bi yol göstermiş olur sevaba girer☺️

O fiyatlardaki 2023 lifelara baktınız mı hocam.

Evet 8.5 taki yenilikler güzel ama impression ve manuel vites ikilisi kafa karıştırıyor.

2024 manuel araç yerine chery tiggo 7 yada omada 5 öneririm. Evet çin malı, alman ile mukayase edilemez ama impression paketten çok daha iyi olduğu aşikar.

Manuel kullanmak sıkıntı değilse kesinlikle öneririm. Yakıtı, performansı, kalitesi gayet yeterli. Golf işte. Ben önceki aracımda Golf’tü bu sefer otomatik alacağım diye çıktım yola ama bütçemin yettiği Polo, Taigo yada başka marka otomatik araçları kullandım indim bindim olmadı. Otomatik Golf’ün yenisi de pahalıydı 2. eli de. Benim sıfır aldığım fiyata en az 5 yaşında 50 bin üstü Golflere istiyorlardı. Düşün taşın manuel olsun sıfır olsun Golf olsun dedim. Gayette memnunum kararımdan. Hele uzun vadeli binecekmişsiniz bende öyleyim. 4-5 yıl biniyorum araçlarıma ortalama. Temiz güzel bakarsanız satılıyor araç ileriyi düşünüyorsanız. Ona göre daha ucuza alıp ona göre satıyorsunuz sonuçta. Bütçe ve beklenti meselesi nihayetinde. Ne alırsanız alın kimsenin dediğine bakmadan zevkle binmeye bakın. Hayırlı alışlar dilerim…

O fiyatlardaki 2023 lifelara baktınız mı hocam.

Evet 8.5 taki yenilikler güzel ama impression ve manuel vites ikilisi kafa karıştırıyor.
Evet hocam da km yüksek oluyor genelde 100 bin km'ye yakın,bi de etsi alternator sorunu yaşayan da çok duydum,arızası da bayağı masraflıymış,az da olsa dsg riskine ve kmsi belli bir yere gelmiş olunca life'dan vazgeçiyorum

2024 manuel araç yerine chery tiggo 7 yada omada 5 öneririm. Evet çin malı, alman ile mukayase edilemez ama impression paketten çok daha iyi olduğu aşikar.
Geniş ve büyük araca hiç ihtiyacım yok hocam,sadcee kendim kullanacağım o yüzden illa ototmatik olmasına da gerek yok.Astra,captur,puma,ceed,focus vs.incelemediğim model kalmadı.Hepsinin artısı eksisi var.Golf hem tokluk hem konfor hem baz paket de olsa aslında 1-2 özellik hariç bayağı dolu ve en önemlisi 4 silindir 116bg silindir kapama özelliğiyle ciddi manada az yakıyor,hatta en az yakan benzinli olabilir.O yüzden golfe yakınım.

Eğer donanım sorun değil diyorsan daha iyi seçeneğin yok bu fiyata🙂.

Screenshot_2025-08-08-17-38-07-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Manuel kullanmak sıkıntı değilse kesinlikle öneririm. Yakıtı, performansı, kalitesi gayet yeterli. Golf işte. Ben önceki aracımda Golf’tü bu sefer otomatik alacağım diye çıktım yola ama bütçemin yettiği Polo, Taigo yada başka marka otomatik araçları kullandım indim bindim olmadı. Otomatik Golf’ün yenisi de pahalıydı 2. eli de. Benim sıfır aldığım fiyata en az 5 yaşında 50 bin üstü Golflere istiyorlardı. Düşün taşın manuel olsun sıfır olsun Golf olsun dedim. Gayette memnunum kararımdan. Hele uzun vadeli binecekmişsiniz bende öyleyim. 4-5 yıl biniyorum araçlarıma ortalama. Temiz güzel bakarsanız satılıyor araç ileriyi düşünüyorsanız. Ona göre daha ucuza alıp ona göre satıyorsunuz sonuçta. Bütçe ve beklenti meselesi nihayetinde. Ne alırsanız alın kimsenin dediğine bakmadan zevkle binmeye bakın.

Benzer düşüncedeyim sizle.Sağolun yorumunuz için.O kadar videosunu izledim,kullanıp alıp da pişman olan pek duymadım aksine konforundan ve yakıtından çok memnunlar,vites atması da gayet rahat ve aralıkları uzun diyorlar.Onun ıslak kayışı,bunun yol rüzgar sesi,şunun yakıtı biraz fazlası derken mantık çerçevesinde golf yine en mantıklı seçenek gibi,zaten memnun kalırsam uzun yıllar kullanırım.Konforu,vites devir oranları çok güzel.Beni en çok cezbeden yakıtı oldu,muadilleri arasında en az yakan benzinli sayılır.

Eğer donanım sorun değil diyorsan daha iyi seçeneğin yok bu fiyata🙂.

Screenshot_2025-08-08-17-38-07-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
güle güle kullanın hocam.Araç aslında gayet donanımlı,önceki 1.0 impressionla ciddi fark var,ön arka park sensörleri,yorgunluk algılama,şerit takip çarpışma önleme,hız sabitleme vs.Zaten en çok kullanılan özellikler bunlar.Tek eksiği bence geri görüş kamerası,o da dışarda uygun fiyata takılır,muadillerinin doluları da zaten bu özelliklere sahip.Konforlu,sessiz kaliteli olsun,diğerlerinden daha az yaksın varsın manuel olsun golf olsun kafasındayım şu an.

güle güle kullanın hocam.Araç aslında gayet donanımlı,önceki 1.0 impressionla ciddi fark var,ön arka park sensörleri,yorgunluk algılama,şerit takip çarpışma önleme,hız sabitleme vs.Zaten en çok kullanılan özellikler bunlar.Tek eksiği bence geri görüş kamerası,o da dışarda uygun fiyata takılır,muadillerinin doluları da zaten bu özelliklere sahip.Konforlu,sessiz kaliteli olsun,diğerlerinden daha az yaksın varsın manuel olsun golf olsun kafasındayım şu an.
Aynı kafa ile yola çıkıp tam geçen sene bu ay aldım. Orta paket Clio alacağıma manuel Golf aldım. Zaten hiç otomatik araba kullanmadım gibi bişi.

Geri