Yeni T-Roc tasarımı sızdırıldı

Şu an 3.250 ye ? 3.500 e tiguan alan birileri varmıdır ?

3 eylülde Agustos satış rakamları listesinde ilk 40 ı gectim ilk 80 de bile olmayacaktır tiguan.

Yine vw-tr kurnazlıklıkları

2600 den yeni t-roc verecekler. Tiguanın 3.500 lük fiyatına göre bedava bu troc diyen millet koşup alacak.

3 eylülde Agustos satış rakamları listesinde ilk 40 ı gectim ilk 80 de bile olmayacaktır tiguan.

2600 den yeni t-roc verecekler. Tiguanın 3.500 lük fiyatına göre bedava bu troc diyen millet koşup alacak.
Yaşasın 2cm yüksek Golf (daha kalitesiz) hemen 600 bin lira daha vermeliyim. (Boyu uzunlar üzerine alınmasın)

Benim kiza alirim bunu fiyat ucuk olmazsa arada kullanirim ben biraz daha buyuk suvcuuuukk bakarim kendime

Benim kiza alirim bunu fiyat ucuk olmazsa arada kullanirim ben biraz daha buyuk suvcuuuukk bakarim kendime
Tiguan ile aynı platforma geçmiş. Güzel olur gibi geldi bana. Ama fiyatı çok uygun tutmazlar bence ülkedeki SUVcuk sevdası yüzünden. Çok talep=yüksek fiyat

Bir değil iki tablet olayı sinir bozucu yeni troc da (kadran + Media)

Ön Sağ koltuk önüne bi tablet daha ekleseydiler ortam internet cafe gibi olurdu

3 tablet online Diablo

Bir değil iki tablet olayı sinir bozucu yeni troc da (kadran + Media)

Ön Sağ koltuk önüne bi tablet daha ekleseydiler ortam internet cafe gibi olurdu

3 tablet online Diablo
Şöyle tablet tutucu lazım yolcu koltuğuna o zaman 😄

Ben alıştım büyük ekrana, daha da büyük olsa yok demezdim.

Ekli dosyalar

• citroen-c4x-shine-bold-tablet-tutucu-yalani-1.jpg
    citroen-c4x-shine-bold-tablet-tutucu-yalani-1.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 17
Vw italia
Yeni troc için fiyat girmiş
Eski troc için vw italia fiyatını da ekleyim

3550 € fark var giriş paketlerde

TR için vergilerle bu fark 7100 € ya cıkar

Yani yeni troc life 2250 civarı fiyatlana cak gibi duruyor . Aralıkta gelirse???

Eski troc life 1900 sanırım TR de şu an
17404.jpg17403.jpg
İnovatif alternatör dostu hybrid sistemde ekleneceği için fiyat 2.3 bandını bulur diye düşünüyorum bende.

Rakip formentor 1.5 eTsi impulse.

Üreticiler yenilik olsun diye tasarım anlamında ön farların canına daha ne kadar okuyacak acaba?

İyice çekik gözlü gibi tuhaf tasarımlar çoğalmaya başladı maalesef...

Golf 7'den geçtim. Donanım olarak dolu kalite olarak rezalet Golfteki kaliteyi arıyorum. Her yerden trim sesleri geliyor.
Yeni kasası güzel gibi duruyor. Düzgün olursa en azından Tiguan yerine daha uygun fiyatlı alternatif olur. Ben SUV almam ama alacaklar için güzel olur gibi.

marka merakı başka birşey değil

Geri