Yeni T-Roc tasarımı sızdırıldı

mk8,5 kasada 116 hp'nin çöp olduğuna nasıl karar verdin mesela dayanağını çok merak ediyorum
benim için 150 hp çok ideal sanırım çoğu kişi 1.5 motorun 116 beygire düşürüımesini garipsemiştir.
bende bu temelde çöp dedim 150 hp nin geliştirlmesi gerekirken neden sanki sınıf düşürüp insanları buna mahkum ediyorlar

Kapitalizm 116 beygiri insana işte yeterli kılıyor o sırada 2 milyon döküyorsun..
Olmuşken 150 olanı koyacak yok öyle maliyetten kısmak. Zaten 150 hp olan daha yaygın ve golf 7.5 da 150 hp olarak geliyordu zaten. Neden kısılmış motoru alıyorum ki ?? Ekonomik sürüş isteyen Reno fiat Tesla bakabilir.
çok doğru hocam aynı fikirdeyim alay ediyorlar sanki başka marka başka model yok sanki

Öncelikle 1.0 polomu sattım. Gereksiz yağ çektiğimi hatırlamıyorum arabama. Hatırlatırsanız sevinirim. Maddi olarak küçümsemeniz ucuz bir davranış oldu. Senin bindiğin o manuel golf polodan bile ucuz haberin olsun. İyi günler

"Ben kimseyi maddi olarak küçümsemedim, küçümsemek istesem seninle kendimi zaten kıyaslamam; çünkü kıyaslanabilecek bir zemin yok.

Burada genel konuşan sensin, hem de alaycı bir dille.

Markaları sahiplenmekten bahsediyorsun ama sen de insanları küçümseyen, çoğul ifadelerle sataşan bir üslup kullanıyorsun.

Normal olmayan buysa, dönüp kendi yazdıklarına da bir bakman gerekir."

Burada 116 lık motoru öven tayfa yeterli ile güçlü arasındaki farkı kavrasın önce. Bugün güçlü bir golf alayım desen paranla bile alamıyorsun 150 lik çok nadir geliyor. Aynı durum t-roc ta olmamalı zannımca.
1.5 tsi 150 ps troc kullandım 1.2 tsi 105 ps golf kullandım 1.4 tsi 125 ps passat sahibiyim 1.5 etsi 116 ps de kullandım bunlar arasındaki farkı kavrayacak aklım var ama sizin gibi üst perdeden konuşmak yakışıksız. 116 ile 150 arasında da öyle uçurum yok birisi 220 diğeri 250 nm torka sahip 150 lik olanın avantajı bunu 3000-3500 devir aralığında da vermesi ama 116 lık güzel keşke vergiler düşük olsa da sizin dediğiniz gibi güçlü araçları daha rahat alabilsek. Ama bireysel kullanım açısından gayet yeterli 1.5 etsi 116 ps

"Ben kimseyi maddi olarak küçümsemedim, küçümsemek istesem seninle kendimi zaten kıyaslamam; çünkü kıyaslanabilecek bir zemin yok.

Burada genel konuşan sensin, hem de alaycı bir dille.

Markaları sahiplenmekten bahsediyorsun ama sen de insanları küçümseyen, çoğul ifadelerle sataşan bir üslup kullanıyorsun.

Normal olmayan buysa, dönüp kendi yazdıklarına da bir bakman
Tamam

Kapitalizm 116 beygiri insana işte yeterli kılıyor o sırada 2 milyon döküyorsun..
Olmuşken 150 olanı koyacak yok öyle maliyetten kısmak. Zaten 150 hp olan daha yaygın ve golf 7.5 da 150 hp olarak geliyordu zaten. Neden kısılmış motoru alıyorum ki ?? Ekonomik sürüş isteyen Reno fiat Tesla bakabilir.
Ekonomik ama konforlu sürüş istiyor olamaz mıyım?

İlla tantana yapacaksınız ya sırf muhalefetsiniz.

Golf parasına i20n var gidin onu alın performans istiyorsanız. 204 beygir 280 tork artık pistte mi surersiniz otobanda dip gaz mi gidersiniz size kalmış. Şehir içi dip gaz giderim diyen de kendi bilir

burda amacım senle tartışmak veya bişeylerin üstünlüğünü kurmak değil

söylemiyim söylemiyim diyorum ama

adamlar impression 116 hp araca gücü yetmiş / parası yetmiş almış biniyor kim istemez 150 200 hp makinalara binmek

yok güç farkını kavrasın önce vs vs

mademki bu kadar yardımseversin parası yetmeyenin araç alımında yardım et 150 lik makinalara binsinler

burda amacım senle tartışmak veya bişeylerin üstünlüğünü kurmak değil

söylemiyim söylemiyim diyorum ama

adamlar impression 116 hp araca gücü yetmiş / parası yetmiş almış biniyor kim istemez 150 200 hp makinalara binmek

yok güç farkını kavrasın önce vs vs

mademki bu kadar yardımseversin parası yetmeyenin araç alımında yardım et 150 lik makinalara binsinler
Yoo valla i20n de alırdım ben. Param da yetiyordu. Benim için yakıt bile önemli ve konforlu sürüş için Golf aldım. Bunun sonu yok 150 değil 200 getirsinler 200 değil 300 böyle böyle gider.

herkes formula1 sürücüsü maşşallah 150 hp altında motor kurtarmıyor
90Hp Clio kullanıyorum, herkes gitmez dediği yerde bana mısın demiyor, anlamıyorum bu tarz yorum yapanlar sanırım performance model y aşağısına binmiyor sanırım. :) Bu ön yargı oradan geliyor sanırım..

90Hp Clio kullanıyorum, herkes gitmez dediği yerde bana mısın demiyor, anlamıyorum bu tarz yorum yapanlar sanırım performance model y aşağısına binmiyor sanırım. :) Bu ön yargı oradan geliyor sanırım..
Yeni mi araç?

Performans beklemiyorsan farketmiyor zaten. 0.9 tce sürdüm sabuncubeli yoluşlarında 4. Viteste rahat olmasa da kasılarak çıkıyordu. Günün sonunda çıkıyordu ama.

Beygir muhabbeti 85 den aşağisi kötü.

Bahsettiğim sabuncubelinde 1.2 atmosferik Clio sürdüm 3. Viteste bile bayılıyordu araba

Yeni mi araç?

Performans beklemiyorsan farketmiyor zaten. 0.9 tce sürdüm sabuncubeli yoluşlarında 4. Viteste rahat olmasa da kasılarak çıkıyordu. Günün sonunda çıkıyordu ama.

Beygir muhabbeti 85 den aşağisi kötü.

Bahsettiğim sabuncubelinde 1.2 atmosferik Clio sürdüm 3. Viteste bile bayılıyordu araba
9 ay oldu

9 ay oldu, şirketteki havuz aracımız Clio TCe 1.0 90 hp ile sürekli şehir dışına çıktım. Beni o bile üzmedi açıkçası. @Brk34’ün dediği gibi, 85 hp altı araç alınmaz ama Clio bile çiçek gibi geldi bana. Sonuçta insanlar cebine bakar kardeşim, mesele bu.

Golf 8.5 için 1.205.000 TL’ye fatura kestirdim. Life donanımı alır mıydım? Evet. Peki neden almadım?

• 1 adet sıfır Honda PCX aldım.
  • 1 adet Citroën Ami’yi yazlığa aldım.

Toplamda 1.644.000 TL’ye mal oldu. Sonuç? Hiçbir eksiğim yok.her yola uygun altımda makina var

İstanbul trafiğinde Beşiktaş’a gideceğim zaman Google’a bakıyorum: 50 dakika. Hemen PCX'e atlıyorum, 20 dakikada oradayım.

Bir arkadaş çıkmış, "Maddi olarak küçümsüyor" demiş. Rakam vermedimmmm bişey demedim.Altında isterse 10.000 hp araç olsun, İstanbul trafiğinde sağında Şahin, solunda Murat 131 olunca ne fark ediyor? Tın tın dur kalk, güç hiçbir işe yaramıyor.

Diyelim ki otobandayım, gazladım. 154 km/h’yi geçtin mi ceza kapıda. Hadi 200 km/h ile git bakalım, arkadan yazar kasa fişi gibi ceza kâğıdı dolacak.

Yani yazmayayım diyorum, ama bazen yazmak gerekiyor…

Şehiriçinde farketmez arkadaşlar şehirlerarası uzun yoldaki fark bariz ortaya çıkar. 120-130 la giderken hızlanmaya çalıştığın anda bariz farkı hissedersin 130+ hızda giderken klimada açıksa farkı hissedersin. 1.2 motor 110 hp golfe binerkende bu böyleydi şehiriçi sürüş karşılaştırması yapıyorlardı. 2 mio para veripte 116 beygir almak istemiyor insan gayet normal. Yeni troc muhtemelen fiyatı ve iyileştirilmiş iç mekan kalitesi nedeniyle life golften daha mantıklı bir seçenek olucaktır tabi 116 koymazlarsa

Geri