6. Viteste bile rahat çıkıyor tamamen abartı 220 tork gayet yeterliBence tartışmaya hiç gerek yok yokuşta bayılmiyorsa sizi yormadan çıkıyorsa o motor yeterlidir gerisi önemli değil
İşte harfi harfine aynı düşüncede olduğum biri daha @darktemplar sevgiler1.5 116 hp Golf gaza dokununca köpek gibi gidiyor.
Kim bu araçla nasıl tatmin olmuyor anlamadımSanırsın Ferrari kullanıyorlar.
Bu arada iki lafın arasında manuel'e laf çakanlara da selam olsun.
Son damla petrol bitene kadar içten yanmalı ve manuel araca bineceğim..
Herkes 350-400 daha fazla verip otomatik almak zorunda değil. Hem keyif almıyorum hemde o riske girmek istemiyorum.
İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı duymayı öğrenmek lazım..
Kopek gibi gitmiyor ama gayet yeterli.1.5 116 hp Golf gaza dokununca köpek gibi gidiyor.
Herkes 350-400 daha fazla verip otomatik almak zorunda değil. Hem keyif almıyorum hemde o riske girmek istemiyorum.
İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı duymayı öğrenmek lazım..
Ben de arabamı satarsam golf alacağım ve manuelden mecburen otomatiğe geçeceğim. Bu durum tamamen markaların dayatması oldu. Manuel arabalar avrupa da hala satılırken bizim gibi 10 sene öncesine kadar manuel cenneti olan ülkede işler tamamen değişti. İnsanlara konfor otomatikte algısı hiç manuel araç getirmeyerek ya da çok az getirip otomatik almaya mecbur bırakılarak yerleştirildi. Bir süre önce otomatiğe öcü gibi bakılırken şimdi manuel araçlara aynı şekilde bakılıyor. Bana göre bu durum tamamen manuel şanzımandan hem satarken hem de ikinci elde onarım servis parası kazanamadığından distribütörlerin para kazanmak için yaptığı bir dayatmadır. Halbuki 10 araçtan 3-4 tanesini manuel getirse onu da satacak ama otomatik hem ilk satışta daha karlı hem de daha çabuk arızlanıyor ya da daha sık bakım istiyor.1.5 116 hp Golf gaza dokununca köpek gibi gidiyor.
İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı duymayıöğrenmek lazım..
benim iş arabam symbol thalia 65 beygir 160 tork gidiyor yani çevre yolunda 170 gördüm 220 tork iyi manuel olmasıda daha iyi deviri siz ayarlarsınız6. Viteste bile rahat çıkıyor tamamen abartı 220 tork gayet yeterli