Yeni T-Roc tasarımı sızdırıldı

Bence tartışmaya hiç gerek yok yokuşta bayılmiyorsa sizi yormadan çıkıyorsa o motor yeterlidir gerisi önemli değil

troc küçük tiguan olmuş her türlü satılır yine de....birde yeni poloyu görelim bakalım o da yakında gün yüzüne çıkar

Bence tartışmaya hiç gerek yok yokuşta bayılmiyorsa sizi yormadan çıkıyorsa o motor yeterlidir gerisi önemli değil
6. Viteste bile rahat çıkıyor tamamen abartı 220 tork gayet yeterli

VW 1.5 PHEV motorları getirmeyecek miydi 6. aydan sonra, Cupra ve Seat ta görüyorum sadece.

1.5 116 hp Golf gaza dokununca köpek gibi gidiyor.
Kim bu araçla nasıl tatmin olmuyor anlamadım :) Sanırsın Ferrari kullanıyorlar.

Bu arada iki lafın arasında manuel'e laf çakanlara da selam olsun.
Son damla petrol bitene kadar içten yanmalı ve manuel araca bineceğim..

Herkes 350-400 daha fazla verip otomatik almak zorunda değil. Hem keyif almıyorum hemde o riske girmek istemiyorum.
İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı duymayı öğrenmek lazım..

Herkes 350-400 daha fazla verip otomatik almak zorunda değil. Hem keyif almıyorum hemde o riske girmek istemiyorum.
İşte harfi harfine aynı düşüncede olduğum biri daha @darktemplar sevgiler ✋

Kopek gibi gitmiyor ama gayet yeterli.

Bu zihniyet arabayı beygir gücünden ibaret sanıyor. Dediğiniz gibi 300 vermek yerine manuel aldım. Kapı açık aynı paraya yüksek beygir arabalar var kimse zorla Golf al demiyor

116 hp nin çok ta performanslı olduğunu düşünmüyorum Volkswagen bence maliyetleri düşürmek için böyle yapmış yoksa 1.5 motor 150 hp gayet iyiydi

İnsanların zevklerine ve tercihlerine saygı duymayıöğrenmek lazım..
Ben de arabamı satarsam golf alacağım ve manuelden mecburen otomatiğe geçeceğim. Bu durum tamamen markaların dayatması oldu. Manuel arabalar avrupa da hala satılırken bizim gibi 10 sene öncesine kadar manuel cenneti olan ülkede işler tamamen değişti. İnsanlara konfor otomatikte algısı hiç manuel araç getirmeyerek ya da çok az getirip otomatik almaya mecbur bırakılarak yerleştirildi. Bir süre önce otomatiğe öcü gibi bakılırken şimdi manuel araçlara aynı şekilde bakılıyor. Bana göre bu durum tamamen manuel şanzımandan hem satarken hem de ikinci elde onarım servis parası kazanamadığından distribütörlerin para kazanmak için yaptığı bir dayatmadır. Halbuki 10 araçtan 3-4 tanesini manuel getirse onu da satacak ama otomatik hem ilk satışta daha karlı hem de daha çabuk arızlanıyor ya da daha sık bakım istiyor.

Ağustos ayının sonlarına doğru tanıtılması beklenen yeni T-roc'un görselleri tanıtım öncesi ortaya çıktı.

1754516251735.png 1754516371534.png
elektrik aksamından dolayı çok elektrik arızası vereceğine iddiaya bile girebilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri