- İsim
- Ahmet Çakmak
- Araç
- Q2 1.0 TFSI
116 olan çöp değil. Yakıt ekonomisinde mükemmel. Her şey beygir değil hocam.benzinli gelmesi lazım 150 hp olan versiyon 116 hp gelirse çöp olur golf gibi
mk8,5 kasada 116 hp'nin çöp olduğuna nasıl karar verdin mesela dayanağını çok merak ediyorumbenzinli gelmesi lazım 150 hp olan versiyon 116 hp gelirse çöp olur golf gibi
Golf 1.5 etsi 116 ps kullanmışsınızdır bu yoruma göre diye düşünüyorum eğer kullanmadıysanız bence önyargılı bir yaklaşım olmuş gayet güzel bir performansı var 1.4 tsi 125 ps 200Nm torka sahip motordan daha güzel geldi bana yerini aldığı 1.0 etsi dan da güzeldir zatenbenzinli gelmesi lazım 150 hp olan versiyon 116 hp gelirse çöp olur golf gibi
Kesinlikle katılıyorum.benzinli gelmesi lazım 150 hp olan versiyon 116 hp gelirse çöp olur golf gibi
Burada 116 lık motoru öven tayfa yeterli ile güçlü arasındaki farkı kavrasın önce. Bugün güçlü bir golf alayım desen paranla bile alamıyorsun 150 lik çok nadir geliyor. Aynı durum t-roc ta olmamalı zannımca.
Markaları böyle sahiplenip övmeye devam edin. Çok ihtiyaçları var sizin gibi insanlara. 2 milyona 116 beygir arabaya binmek sizin gibi porscheye binen birisi için önemli rakamlar değil. Ölümüne savunun.400 hp lik aracımda var güçlü bir golf yerine porsche aldım
güç kavramını en iyi bilenlerdenim her koşulda her şartta
1,0 poloya binen sen mi söylüyorsun bunuMarkaları böyle sahiplenip övmeye devam edin. Çok ihtiyaçları var sizin gibi insanlara. 2 milyona 116 beygir arabaya binmek sizin gibi porscheye binen birisi için önemli rakamlar değil. Ölümüne savunun.
Öncelikle 1.0 polomu sattım. Gereksiz yağ çektiğimi hatırlamıyorum arabama. Hatırlatırsanız sevinirim. Maddi olarak küçümsemeniz ucuz bir davranış oldu. Senin bindiğin o manuel golf polodan bile ucuz haberin olsun. İyi günler1,0 poloya binen sen mi söylüyorsun bunu