Golf 8 1.0 debriyaja basınca gelen ses sorunu

İsim
batu
Araç
golf 8 1.0tsi
adabayı 2 hafta önce aldım ve debriyaja vasınca bir metal çıtırtısı geliyor sanki böyle bir şeyi farketmedim alırken
araç 2022 43000 km de
önceki sahibi 1 kere servise girmiş
diğer bakımları dışarıda yapılmış
araçtan gelen ses şöyle kalkışlarda debriyaja basılı iken araçta gaza bastığınızda metal sürtme sesi geliyor videodan anlayabilirsiniz debriyajdan çekince gidiyor
bazen yüksek devirde 4-5 bin devirde giderken inceden geliyor alttan ama durduğu yerdeki gibi değil. bu ses gelen oldumu basınca geliyor ayrıca çözüm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
video dosyası bu https://vimeo.com/1104190597?fl=pl&fe=sh

Son düzenleme:
Bende de 22 model manuel var bende böyle bir ses yok ama bende debriyaja basınca sanki hafiften titriyormuş gibi hissediyorum yada bu sesin belki en alt seviyesini ayağıma yansıtıyor gibi bilemiyorum bakımı bekliyordum bende sormak için var mı başına gelen

Upvote 0
Benzer sesi ben seyir halinde yüksek devirde alıyorum. Nedenini bulamadım. 3 defa aynı konu için servise gittim, sonuncuda artık gelmeyeyim diye uzman ekip çağırılıp ses seviyesi normaldir raporu verdiler. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz diyerek servise, problemi çözme serüvenine son verdim. Şimdi müzik sesi kapalı araba kullanmayarak sesi bastırıyorum.

Upvote 0

Geri