🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

Merhaba arkadaşlar sabah doğuş otoda sadece yağ ilavesi yaptırdım…
Araç 2200km…

Tabela okuma uyarısı için işlem yaptırmadım çünkü yeni yazılım gelmiş salı günü sabah teslim edeceğiz aracı altı saat işlem süresi aracım tüm yazılımı değişecekmiş ve tabela okuma çalışıp artık uyarı vermeyecekmiş…

Çarşamba günü genel bilgiyi vereceğim sizlere beklemede kalın…

IMG_1577.jpeg

Yağ ilavesi ücretsiz mi yapıldı?

Rodaj bakımı yağ değişimi sanki yapacaktınız, yapmak istemediler mi?

Yağ ilavesi ücretsiz mi yapıldı?

Rodaj bakımı yağ değişimi sanki yapacaktınız, yapmak istemediler mi?

Ücretsiz yapıldı değişim yapmadım lastik alacağım ekstra benim içi şuan…

Güncel: Lastik değişimi yapıldı…
IMG_1600.jpeg

Son düzenleme:
güncelleme için 6 saat çok uzun bir süre değilmi gerçekten bilgim yok ama bana çok fazla geldi

şöyle söyleyeyim ender elektronikte gizli özellik açma online 3 saat…
bu işlem komple araçın tüm ayarları imiş hatta aksilik çıkar ise araç kalacak…

Son düzenleme:
Güncelleme hakkında bilgi alır mısınız? Bekliyoruz bilgileri.

Tabela okuma impressionda da hata veriyordu. Bizde de çalışacak mı acaba? Bütün sistemler var çalışması için

En geç çarşamba haber vereceğim beklemede kalın…

Hocam hayırlı uğurlu olsun.
Cam filmini kaça yaptırdınız? Yan camlar ve arka cam sanırım

Hocam hayırlı uğurlu olsun.
Cam filmini kaça yaptırdınız? Yan camlar ve arka cam sanırım

Yok sadece yan ön cam…
Fiyat alabilirsin tam fiyatını bilmiyorum
0 (532) 555 56 11 Tanzer (Stec Llumar)

Merhaba arkadaşlar…
Yeni aracımız,

Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz​

Maslak Doğuştan 15gün bekleyerek aldık rakam vermeyeceğim…
30 Haziranda zamdan etkilenmeyecek şekilde faturasını kestirdik.
1 Temmuzda işlemlerini bitirdik…
Normal şartlarda Mk8.5 hiç almak istemiyordum zaten bir çok konuda soruldu bu şekilde cevap vermiştim…
Ama bizim delikanlının ısrarı ve çok istekli görünmesi benim fikrimi değiştirdi herşey evladlarımız için değilmi…
Ve şuana kadar araç için kötü düşündüğüm yorumların üstünü çizerek şaşkınlığımı belirtmek isterim…

İlk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim genelde biz cam tavan almayız bir sebepten ötürü bunu da kırmış olduk…

Zaman içerisinde paylaşımlarım devam edecek…

Ön ve Arka Görünüş…

Farlar çok başarılı zaten amblem logo olmazsa olmazımdı…

Plaka sevgili dostum Tanzerin desteği ile…:)

a3089290-4c22-4f7d-8c4e-d9f8e4414976.jpeg
29814c05-6936-46eb-8156-a6c8e0245ba1.jpeg

Aldığımızda 13km de idi depoyu fulledik ve 830km gider dedi bunun testine başladık bakalım kaç km bir depo ile gidecek…

9de80345-cb3d-4689-8dc7-47588cf1395c.jpeg

Medianın bilgileri…

4bc7324c-e3a7-470a-88ba-22de43686338.jpeg

Kısa yolları deniyoruz bakalım hangisi kafamıza yatar ise o kalacak özellikle yağ göstergesine bittim çok iyiymiş…

IMG_1206.jpeg

Geri görüş kamerası güzel beğendim ekranın büyük olması ile görüntü daha büyük ideal…

IMG_1209.jpeg

Direksiyon ile kadran çok uyumlu bana bir farklı geldi…

IMG_1205.jpeg

Acc yi denedim beğendim özellikle renkler çok canlı…

IMG_1204.jpeg

Trafik levha uyarısı can sıkıcı zırt pırt çıkıyor çözümünü bulacağım ayrıca yakıt tüketimi rodajda olan bir araç için çok iyi 5.4 ile 446km yaptık ve 450km gider diyor 100km kaldı diyene kadar devam bakalım…

IMG_1208.jpeg

Yıllardır aynı adresteyim Tanzer…
Sevgili dostuma tşk ederim…

Ne yaptık;

Stec…….
Yarım tavan
Kapılarıdaki pianolar
Kaput
Farlar
Kapı kenarları şerit

Lumar……
Ön iki cam ve ufak camlar Atr15

Bu arada hala kaput amortisörü koymamanın mantığını anlamıyorum…

IMG_1214.jpeg
IMG_1215.jpeg
IMG_1261.jpeg
IMG_1262.jpeg
IMG_1267.jpeg
IMG_1305.jpeg
IMG_1304.jpeg

Carplay kullanışı ekran büyük olunca daha güzel oluyormuş…

IMG_1207.jpeg
hayırlı olsun kafanıza yattıysa ne mutlu size 116 beygirlik nasıl acaba ben hantal kaldığını duymuştum tabii bunlar kulağıma gelen söylentiler.

Merhaba arkadaşlar sabah doğuş otoda sadece yağ ilavesi yaptırdım…
Araç 2200km…

Tabela okuma uyarısı için işlem yaptırmadım çünkü yeni yazılım gelmiş salı günü sabah teslim edeceğiz aracı altı saat işlem süresi aracım tüm yazılımı değişecekmiş ve tabela okuma çalışıp artık uyarı vermeyecekmiş…

Çarşamba günü genel bilgiyi vereceğim sizlere beklemede kalın…

IMG_1577.jpeg
Hocam sizin aracın son sürümü kontrol edildi mi ? Bu bilgiye göre mi güncelleme geldiğini söylendi? Hani diyorum sizin araç 2025 ya zaten , acaba son yazılım ile gelmiş olabilir mi? Ben şimdi servisteyim bakımı yapıyorum, kontrol etmelerini söyledim ama güncelleme yok dedi sanki, teslim alınca tekrar soracağım.

Hocam sizin aracın son sürümü kontrol edildi mi ? Bu bilgiye göre mi güncelleme geldiğini söylendi? Hani diyorum sizin araç 2025 ya zaten , acaba son yazılım ile gelmiş olabilir mi? Ben şimdi servisteyim bakımı yapıyorum, kontrol etmelerini söyledim ama güncelleme yok dedi sanki, teslim alınca tekrar soracağım.

Şimdi ben Salı günü arabayı teslim edeceğim, işlem yaptırmadan yorum yapmam ne derece doğru olur nasıl olur bilmiyorum hani diyorum ki önce bir yapayım bitsin paylaşayım sizde ondan sonra benim gittiğim yoldan gidersiniz ama önce benimki bir olsun yanlış bilgi vermek istemiyorum birkaç gün sabredelim belki de yapamayacaklar ama birkaç gün…

Tamam hocam bilgi verirsiniz.Şimdi elektrik teknisyeni beni çağırdı. Hocam güncelleme yok dedi. Ben 1 ay önce yapmıştım zaten belkide güncelleme dedikleri o zaman yaptığım güncellemedir. Ama şu aklınızda olsun, servis elemanı isterse var olan tüm kadranları açıyor 😉. Bu arada bakım 10600 tl yapıldı.

Tamam hocam bilgi verirsiniz.Şimdi elektrik teknisyeni beni çağırdı. Hocam güncelleme yok dedi. Ben 1 ay önce yapmıştım zaten belkide güncelleme dedikleri o zaman yaptığım güncellemedir. Ama şu aklınızda olsun, servis elemanı isterse var olan tüm kadranları açıyor 😉. Bu arada bakım 10600 tl yapıldı.

Tamamdır aklımda…

Yetkili servis kadran açma olayını yapıyor mu ya?

Geri