- İsim
- Mesut
Sordum, yapmıyorlar. Ama dediğim gibi tanıdık olursa isterseler açıyorlar. Tabi bu işlemi yapmış olarak faturaya yazmazlar.Yetkili servis kadran açma olayını yapıyor mu ya?
Sordum, yapmıyorlar. Ama dediğim gibi tanıdık olursa isterseler açıyorlar. Tabi bu işlemi yapmış olarak faturaya yazmazlar.Yetkili servis kadran açma olayını yapıyor mu ya?
Eski 120 beygir atmosferik arabam daha atikti. Bu o atikliği vermiyor.hayırlı olsun kafanıza yattıysa ne mutlu size 116 beygirlik nasıl acaba ben hantal kaldığını duymuştum tabii bunlar kulağıma gelen söylentiler.
Maslak Doğuş'tan ikame araç almak zordur helal olsunVe beklenen gün geldi çattı yarın sabah hayırlısı ile aracı teslim ediyorum ikame araç istemiştim oda hazırmış bakalım ikame araç ne verecekler
Yarın akşama aracı teslim alır isem ayrıntıları paylaşacağım tabela okunan yerlerden gidip ekrana düşecrkmi fotoğraf paylaşırım, ertesi güne kalır ise ona göre yazarım…
Maslak Doğuş'tan ikame araç almak zordur helal olsunTanıdık olmasına rağmen zor bela alıyorum gittiğimde ikameyi.
Yok abi mecbur yine VW veriyorlar, havuzda bi kaç model araba var. Bana 2 kere Tcross denk geldi, cips paketlerinden çıkan bedavalar gibi değişik bir yeşilValla şimdiye kadar hiç almadım ikame araç ilk olacak oda benim şansım mutlaka… Bir an içimden söyle geçti “şimdi yeni birşey gelmiş hiçbir servisin bilgisi yok bunlar beni kobay kullancakherhalde ondan veriyorlar” bakalım yarın ola hayrola bu arada araç ne veriyorlar tutup herhalde fiat egea vermezler değilmi
![]()
Yok abi mecbur yine VW veriyorlar, havuzda bi kaç model araba var. Bana 2 kere Tcross denk geldi, cips paketlerinden çıkan bedavalar gibi değişik bir yeşil![]()
Aman abi, Polo bile daha iyidir o araçtan. Arabam servisten çıksada kavuşsam diye gün saydım resmen.bir ara alsam mı dediğim araç en azından onu verirlersehevesimi almış olurum…
Aman abi, Polo bile daha iyidir o araçtan. Arabam servisten çıksada kavuşsam diye gün saydım resmen.
İmpressionlar için var mı sorar mısınız? yıllık bakım geldi arıyorum bilmiyoruz diyorlarVe beklenen gün geldi çattı yarın sabah hayırlısı ile aracı teslim ediyorum ikame araç istemiştim oda hazırmış bakalım ikame araç ne verecekler
Yarın akşama aracı teslim alır isem ayrıntıları paylaşacağım tabela okunan yerlerden gidip ekrana düşecrkmi fotoğraf paylaşırım, ertesi güne kalır ise ona göre yazarım…
İmpressionlar için var mı sorar mısınız? yıllık bakım geldi arıyorum bilmiyoruz diyorlar
Metin hocam geçen ay güncelem yaptığımda faturada mekanik işçilik yazıyordu sadece. Herhangi bir açıklama yoktu.Zaten kimse bilmiyor soracağım…
Zaten işlem bitince volkswagenim uygulamasına işlem faturası bilgisi düşecek ne yazdığına bakarız ona göre sorarsınız…
Bende geçen ay yazılım
Metin hocam geçen ay güncelem yaptığımda faturada mekanik işçilik yazıyordu sadece. Herhangi bir açıklama yoktu.