🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

Ve beklenen gün geldi çattı yarın sabah hayırlısı ile aracı teslim ediyorum ikame araç istemiştim oda hazırmış bakalım ikame araç ne verecekler;)

Yarın akşama aracı teslim alır isem ayrıntıları paylaşacağım tabela okunan yerlerden gidip ekrana düşecrkmi fotoğraf paylaşırım, ertesi güne kalır ise ona göre yazarım…
Metin hocam ne tevafuk yarına güncelleme için bende randevu almıştım umarım iyi olur. İkame araç banada ayarladılar Çorum Ahlatcı. Aracım ilk gelenlerden bu arada 2024 temmuz çıkışlı.

Metin hocam ne tevafuk yarına güncelleme için bende randevu almıştım umarım iyi olur. İkame araç banada ayarladılar Çorum Ahlatcı. Aracım ilk gelenlerden bu arada 2024 temmuz çıkışlı.
Hocam siz daha önce hiç güncelleme yaptınız mı? Bu ilk mi olacak ?

Merhaba arkadaşlar sabah doğuş otoda sadece yağ ilavesi yaptırdım…
Araç 2200km…

Tabela okuma uyarısı için işlem yaptırmadım çünkü yeni yazılım gelmiş salı günü sabah teslim edeceğiz aracı altı saat işlem süresi aracım tüm yazılımı değişecekmiş ve tabela okuma çalışıp artık uyarı vermeyecekmiş…

Çarşamba günü genel bilgiyi vereceğim sizlere beklemede kalın…

IMG_1577.jpeg
Güncelleme hakkında bilgi alır mısınız? Bekliyoruz bilgileri.

Tabela okuma impressionda da hata veriyordu. Bizde de çalışacak mı acaba? Bütün sistemler var çalışması için

Şimdi ben Salı günü arabayı teslim edeceğim, işlem yaptırmadan yorum yapmam ne derece doğru olur nasıl olur bilmiyorum hani diyorum ki önce bir yapayım bitsin paylaşayım sizde ondan sonra benim gittiğim yoldan gidersiniz ama önce benimki bir olsun yanlış bilgi vermek istemiyorum birkaç gün sabredelim belki de yapamayacaklar ama birkaç gün…
Tamam hocam bilgi verirsiniz.Şimdi elektrik teknisyeni beni çağırdı. Hocam güncelleme yok dedi. Ben 1 ay önce yapmıştım zaten belkide güncelleme dedikleri o zaman yaptığım güncellemedir. Ama şu aklınızda olsun, servis elemanı isterse var olan tüm kadranları açıyor 😉. Bu arada bakım 10600 tl yapıldı.

Ve beklenen gün geldi çattı yarın sabah hayırlısı ile aracı teslim ediyorum ikame araç istemiştim oda hazırmış bakalım ikame araç ne verecekler;)

Yarın akşama aracı teslim alır isem ayrıntıları paylaşacağım tabela okunan yerlerden gidip ekrana düşecrkmi fotoğraf paylaşırım, ertesi güne kalır ise ona göre yazarım…

Hocam
Yarın yapılacak işlem neydi? Konu uzun. Kaçırmışım mevzuyu.

İki kelime cevap versen ne olacak sanki

sevgili @HCahit aradığın bilgiler beş adet mesaj için de okumak bu kadar zor değil…

Bak burada da bir şey sormuşsun cevap vermişim…

Bende sana sorayım cevap vermediğin için ne yaptın arayıp sorabildin mi fiyat alabildin mi…

Hocam hayırlı uğurlu olsun.
Cam filmini kaça yaptırdınız? Yan camlar ve arka cam sanırım

Yok sadece yan ön cam…
Fiyat alabilirsin tam fiyatını bilmiyorum
0 (532) 555 56 11 Tanzer (Stec Llumar)

Son düzenleme:
Verdik aracı aldık passatı bu arada ilk kez biniyorum umarım akşam biter işlemi…

IMG_1650.jpeg
Variant mı? Hiçkimse de şu aracın direksiyonunu temizlememiş mi ya? Parlak yıpranmış görünce üzüyor beni.

Geri