🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

Ben geç bıraktım Metin abi 11.30 12 ye geliyordu. Aramayacaklarını biliyorum birkaç işlem daha yaptıracağım benim 1 buçuk 2 gün sürer diye tahmin ediyorum. Taigo verdiler bu arada bi garip geldi golften sonra.

Ben aradım şimdi daha bitmemiş öğlenden sonra teslim edeceğiz dediler bende ona göre gideceğim…

Tabela okuma aktif olacak mı merakla bekliyorum.

şuan forum olarak merak ediyoruz…
ben olacağını düşünüyorum…
çünkü yazılım içinde o var yapalım aracı bırakın aktif edeceğiz dedikleri için bıraktım…

Ben aradım şimdi daha bitmemiş öğlenden sonra teslim edeceğiz dediler bende ona göre gideceğim…
Serviste yaşadığım bir olay geldi aklıma. Babamın aracını yıllık bakıma bırakmıştım, “Biz sizi ararız” dediler. Sabah bıraktım, normalde aynı gün teslim edilir çünkü sadece bakım yapılacaktı. Saat 16:30 gibi ben aradım, “Bugüne yetişmeyecek” dediler. Ertesi gün öğleden sonra ancak teslim alabildim. Alt tarafı bakım yani… Aracı 1 gün boşuna beklettiler.

Servisler bunu sıkça yapıyor.

Metin abi, bence senin araca da dün hiçbir işlem yapılmadı. Büyük ihtimalle bu sabah başladılar, 1-2 gibi biter, sonra da “hazır” diye ararlar.

Tanıdık olduğu halde araç başında durulmadığı sürece bu ülkede maalesef işler böyle yürüyor.

Serviste yaşadığım bir olay geldi aklıma. Babamın aracını yıllık bakıma bırakmıştım, “Biz sizi ararız” dediler. Sabah bıraktım, normalde aynı gün teslim edilir çünkü sadece bakım yapılacaktı. Saat 16:30 gibi ben aradım, “Bugüne yetişmeyecek” dediler. Ertesi gün öğleden sonra ancak teslim alabildim. Alt tarafı bakım yani… Aracı 1 gün boşuna beklettiler.

Servisler bunu sıkça yapıyor.

Metin abi, bence senin araca da dün hiçbir işlem yapılmadı. Büyük ihtimalle bu sabah başladılar, 1-2 gibi biter, sonra da “hazır” diye ararlar.

Tanıdık olduğu halde araç başında durulmadığı sürece bu ülkede maalesef işler böyle yürüyor.

Ben genelde bakım için aracı avek tekstilkente götürüyorum orada tanıdıklarım var max 2 saatte aracımı çıkartıyorlar…
Yazılımı onlar teklif ettiği için Doğuşu tercih ettim, ve sana katılıyorum bence benim araç için yazılım dün geldi sabah başladılar 1-2 saat imkansız çünkü ender elektronikte bile mk8,5 için gizli özellik açma 3saat sürüyor… Bu işlem araca komple sıfırdan yazılım 6saat dedi ve bu normal diğerine bakacak olur isem…
Bakalım neler göreceğiz…

Doğuş Oto Maslak. Hayırlısı :) O kalabalık ve kargaşaya Allah düşürmesin.

ben de geçen maslak doğuşa gittim lambo servisi için her yer sıkış pıkış kaporta boyanın altından giriliyor lambo servisine orda vwler vardı. çalışanlar o kadar kötü kullanıyor ki arabaları ani gaz ani fren falan yazık günah aşırı sinirlendim. sanki arabalar bozulsun diye uğraşıyorlar.

Amin zor alacağız aracı:) belli bu saat oldu tık yok, yarına kalır bu gidişle…
Arabayı sağ salim versinler de güncellemeseler de olur. Orası dünyanın en kalabalık servislerinden birisi. Oraya sağlam giren araç bozuk bile çıkabilir kimin ne yaptığı Allah a emanet. Bu kadar kalabalık keşmekeş ben başka yerde görmedim.

ben de geçen maslak doğuşa gittim lambo servisi için her yer sıkış pıkış kaporta boyanın altından giriliyor lambo servisine orda vwler vardı. çalışanlar o kadar kötü kullanıyor ki arabaları ani gaz ani fren falan yazık günah aşırı sinirlendim. sanki arabalar bozulsun diye uğraşıyorlar.
Manevra sırasında aracı vurup sürtmemeleri neredeyse imkansız.

Liftlerin üstünde araçlar, araçların üstünde liftte başka araçlar. Ne ararsan var.

Geri