🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadir de eski rline valencia alalım diyor 25k buldum tertemiz ama ben yenisi olsun istiyorum bakalım karar vereceğiz…

IMG_1383.jpeg
IMG_1382.jpeg
Siyah jant pişmanlıktır, karşıdan (yan profilden araca bakarsın) orada simsiyah bir kütle, aracı yıkar, jantlara 2 kat cila atsan bile jantların tasarım hatları belli olmaz, siyah bir duvara bakmak gibi bişey,

Yağmur yağar jantın içi çamur bulamacı gibi olur,

Jant dediğin (bana göre) gümüş gri veya light gun metal olmalı, dark gun metal bile olmamalı.,

17” Valencia güzel jant

Siyah jant pişmanlıktır, karşıdan (yan profilden araca bakarsın) orada simsiyah bir kütle, aracı yıkar, jantlara 2 kat cila atsan bile jantların tasarım hatları belli olmaz, siyah bir duvara bakmak gibi bişey,

Yağmur yağar jantın içi çamur bulamacı gibi olur,

Jant dediğin (bana göre) gümüş gri veya light gun metal olmalı, dark gun metal bile olmamalı.,

17” Valencia güzel jant

Evet hocam valencia güzel en azından biraz spor durur…

kusursuz üretim diye bir şey dünya üzerinde yok şuan. rodaj şart oğlu şarttı.
👍 türkiyenin 1 numaralı cnc firmasındayım
0 hata iş yapabilecek makina yok 000.1 00.10 hata olmak zorunda buda rodajı şart koşuyor
Bugün hoparlör bile alınsa onun bile rodaj süresi var
Hiç bir şey alındığı gibi sonuna kadar açılmaz

Bu rodaj konusu da servisler ile tek tek görüştüm…
Ortak söyleneni yazıyorum tercih sıfır araç alanların bütçesine göre karar vermesi…

• Rodaj bakımı kesinlikle yok…
  • Eğer ekranda yağ eksik uyarısı var ise servise gidiliyor ve yağ ekliyorlar…
  • Ücretini verir isek yağ ve yağ filtresi değişiyor bu araç sahibinin isteği doğrultusunda yapılıyor…
  • Avekteki servis yetkilisi arkadaşımı aradım ciddi anlamda konuştum 15k km de görüşürüz gerek yok dedi…

Yani ne desem bilemedim…

Ustad,

Kitaptaki prosedure gore rodaj bakima gerek olmayabilir

Bizim gibi takintili hassas kisiler yaptirirsa kafa rahat olur ( kafa rahatligi daha onemli )

Cehalet mutluluktur ne kadar cok bilgi o kadar kafa yoruyor ve cebimiz bosaliyor :)

Ustad,

Kitaptaki prosedure gore rodaj bakima gerek olmayabilir

Bizim gibi takintili hassas kisiler yaptirirsa kafa rahat olur ( kafa rahatligi daha onemli )

Cehalet mutluluktur ne kadar cok bilgi o kadar kafa yoruyor ve cebimiz bosaliyor :)

Cep boşalmasın Üstadım:)

Bu rodaj konusu da servisler ile tek tek görüştüm…
Ortak söyleneni yazıyorum tercih sıfır araç alanların bütçesine göre karar vermesi…

• Rodaj bakımı kesinlikle yok…
  • Eğer ekranda yağ eksik uyarısı var ise servise gidiliyor ve yağ ekliyorlar…
  • Ücretini verir isek yağ ve yağ filtresi değişiyor bu araç sahibinin isteği doğrultusunda yapılıyor…
  • Avekteki servis yetkilisi arkadaşımı aradım ciddi anlamda konuştum 15k km de görüşürüz gerek yok dedi…

Yani ne desem bilemedim…
yav abi servislerin bilgisi mi var allah aşkına boşuna servislere sormana gerek yok. bu forumda vw mühendisleriyle kapışacak insanlar var. yine sana kalmış 😁

mesela bmw araçlarından örnek verelim. m makinelerine rodaj şart derken, normal araçlarında gerek yok diyor aynı vw de olduğu gibi.

yav abi servislerin bilgisi mi var allah aşkına boşuna servislere sormana gerek yok. bu forumda vw mühendisleriyle kapışacak insanlar var. yine sana kalmış 😁

Doğuş Maslaktaki görüştüklerimin bilgisi var artık merak etme oralarda bilgili arkadaşlar var fazlasıyla…
Eskiden yapıyorduk artık yapmıyoruz dedi…

Jant değiştirmek veya o trafik levhası uyarısını kapattırmak gibi işlemler garantiyi bozuyor mu abi bilgin var mı

Ve bugün ikinci depoyu doldurduk…

789km mesafe yaptık 120km mesafe daha var yazıyordu gayet başarılı karma değerdir…

Yeni yakıt ile 840km gider diyor göreceğiz:)

İkinci depo bitince rodaj bakımı için doğuş maslağa gideceğim bakalım…

328d027d-8e67-419b-85db-710205026c5b.jpeg

İkinci depomuzda bitti diyeyim bu seferki kullanım komple dur kalklı bol trafikte geçti başarılı…

IMG_1491.jpeg

Geri