Anahtar araba çalışırken arabadan çıkınca olan ötme olabilir mi o?
Bilemedim ki bakıcam…
Anahtar araba çalışırken arabadan çıkınca olan ötme olabilir mi o?
Siyah jant pişmanlıktır, karşıdan (yan profilden araca bakarsın) orada simsiyah bir kütle, aracı yıkar, jantlara 2 kat cila atsan bile jantların tasarım hatları belli olmaz, siyah bir duvara bakmak gibi bişey,
Siyah jant pişmanlıktır, karşıdan (yan profilden araca bakarsın) orada simsiyah bir kütle, aracı yıkar, jantlara 2 kat cila atsan bile jantların tasarım hatları belli olmaz, siyah bir duvara bakmak gibi bişey,
Yağmur yağar jantın içi çamur bulamacı gibi olur,
Jant dediğin (bana göre) gümüş gri veya light gun metal olmalı, dark gun metal bile olmamalı.,
17” Valencia güzel jant
kusursuz üretim diye bir şey dünya üzerinde yok şuan. rodaj şart oğlu şarttı.
Ustad,
Kitaptaki prosedure gore rodaj bakima gerek olmayabilir
Bizim gibi takintili hassas kisiler yaptirirsa kafa rahat olur ( kafa rahatligi daha onemli )
Cehalet mutluluktur ne kadar cok bilgi o kadar kafa yoruyor ve cebimiz bosaliyor![]()
yav abi servislerin bilgisi mi var allah aşkına boşuna servislere sormana gerek yok. bu forumda vw mühendisleriyle kapışacak insanlar var. yine sana kalmışBu rodaj konusu da servisler ile tek tek görüştüm…
Ortak söyleneni yazıyorum tercih sıfır araç alanların bütçesine göre karar vermesi…
- Rodaj bakımı kesinlikle yok…
- Eğer ekranda yağ eksik uyarısı var ise servise gidiliyor ve yağ ekliyorlar…
- Ücretini verir isek yağ ve yağ filtresi değişiyor bu araç sahibinin isteği doğrultusunda yapılıyor…
- Avekteki servis yetkilisi arkadaşımı aradım ciddi anlamda konuştum 15k km de görüşürüz gerek yok dedi…
Yani ne desem bilemedim…
yav abi servislerin bilgisi mi var allah aşkına boşuna servislere sormana gerek yok. bu forumda vw mühendisleriyle kapışacak insanlar var. yine sana kalmış![]()
tamam abi sen bilirsinDoğuş Maslaktaki görüştüklerimin bilgisi var artık merak etme oralarda bilgili arkadaşlar var fazlasıyla…
Jant değiştirmek veya o trafik levhası uyarısını kapattırmak gibi işlemler garantiyi bozuyor mu abi bilgin var mı
Siz de hararete bakmadan rahat edemeyenlerdensiniz galiba