🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Metin Bey öncelikle hayırlı olsun. Aracımın ünite parça numarasını kontrol ettiğimde bu şekilde olmadığını gördüm. Yeni araçlarda yani 2025 modellerde üniteler bu şekilde mi geldi veya harici mi satılmakta? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bu mesajdaki üniteden bahsediyor isen discovery pro mib3 gp sadece R ve GTİ araçlarda var sonradan takılır ama kaç yüz bin ₺ bilemiyorum…
Ender Elektronikte ürünlerin var olduğunu duydum…

ekran da bu…
IMG_1398.jpeg
IMG_1399.jpeg

Bu mesajdaki üniteden bahsediyor isen discovery pro mib3 gp sadece R ve GTİ araçlarda var sonradan takılır ama kaç yüz bin ₺ bilemiyorum…

ekran da bu…
IMG_1398.jpeg
IMG_1399.jpeg
Yanıtınız için teşekkür ederim. Style paket araçtaki ünite ile dahili navigasyon mümkün olmayacak diye anlamaktayım.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Style paket araçtaki ünite ile dahili navigasyon mümkün olmayacak diye anlamaktayım.

Aynen şuan öyle şuan…

Zaman ayarlarsam zaten Ender Elektroniğe gideceğim daha net bilgi alacağım ona göre buraya yazarım…

Şuan önceliğim gizli özellikleri açtırmak…

ekran da bu…
IMG_1398.jpeg
IMG_1399.jpeg
Bu yeni tayronda opsiyon olarak gelen 15 inç olan mı?

15 inç olanlarda gömülü harita vardı diye hatırlıyorum

Bu yeni tayronda opsiyon olarak gelen 15 inç olan mı?

15 inç olanlarda gömülü harita vardı diye hatırlıyorum

Hiç bir bilgim yok yakından görmedim, aslında aralık 2024 de bir konumun içinde paylaşmıştım…
Allegro ya bakmak lazım oraya düşmüştür kesin…

Aynen şuan öyle şuan…

Zaman ayarlarsam zaten Ender Elektroniğe gideceğim daha net bilgi alacağım ona göre buraya yazarım…

Şuan önceliğim gizli özellikleri açtırmak…
Anladım, teşekkür ederim. Tam buranın konu başlığı olmayabilir ama yazılım ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
Aracınızın ünitesinin yazılımının 0176 olduğunu gördüm. Benim ünitenin mevcut yazılımı ise 0515 ve yarın ilk bakım randevum var. Genel olarak aracımda maşallah yazılımsal bir sorun yaşamadım. Bir tek nadir de olsa multimedya sesi sadece mid hopörlerden geliyor. 0176 yazılım versiyonuyla herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı? Sizce yarın güncelletmeli miyim?

Anladım, teşekkür ederim. Tam buranın konu başlığı olmayabilir ama yazılım ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
Aracınızın ünitesinin yazılımının 0176 olduğunu gördüm. Benim ünitenin mevcut yazılımı ise 0515 ve yarın ilk bakım randevum var. Genel olarak aracımda maşallah yazılımsal bir sorun yaşamadım. Bir tek nadir de olsa multimedya sesi sadece mid hopörlerden geliyor. 0176 yazılım versiyonuyla herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı? Sizce yarın güncelletmeli miyim?

Evet 0176…
Ben aracı alalım üç hafta oldu yani şuan bir şey yok…

servise bir sorun yok derseniz istesenizde güncelleme yapmaz zaten. sorun yoksa bu yazılımla devam edin bence

Ürün orjinal sadece gidip görmen lazım mesaj ile olmaz rakam güzel lastik işe yaramaz çöp ona göre pazarlık yapıp almalısın…
üstündeki lastik 1 2 ay idare etmez mi abi biraz kendimi toparlayıp michelin primacy 5 ya da continental premiumcontact 7 almayı düşünüyordum

üstündeki lastik 1 2 ay idare etmez mi abi biraz kendimi toparlayıp michelin primacy 5 ya da continental premiumcontact 7 almayı düşünüyordum

Şimdi fotoğrafta lastik 2021 ilk haftası yazıyor burada sana gidip bakmalısın dememin amaçlarından birisi lastiği incelemen gerektiği üstünde kılcal çatlaklar varmı çünkü fotoğrafta görünmüyor… yok ise yanaklara bak balon vs varmı tamir görmüşmü vsvs bunlar yok ise zaten ücret çok iyi ve senin daha fazla idare eder…

Geri