Bi korna ötmesi ne kadar maliyetli olabilir ki klasik VolkswagenCaydırıcılık, yıllardır her VW de var.
Alman opsiyonculuğu..Bi korna ötmesi ne kadar maliyetli olabilir ki klasik Volkswagen![]()
Metin bey hayırlı olsun.Güzel sağlıklı günlerde kullanman dileğiyleMerhaba arkadaşlar…
Yeni aracımız Golf 1.5 eTSI 116 PS Style DSG…
Maslak Doğuştan 15gün bekleyerek aldık rakam vermeyeceğim…
30 Haziranda zamdan etkilenmeyecek şekilde faturasını kestirdik.
1 Temmuzda işlemlerini bitirdik…
Normal şartlarda Mk8.5 hiç almak istemiyordum zaten bir çok konuda soruldu bu şekilde cevap vermiştim…
Ama bizim delikanlının ısrarı ve çok istekli görünmesi benim fikrimi değiştirdi herşey evladlarımız için değilmi…
Ve şuana kadar araç için kötü düşündüğüm yorumların üstünü çizerek şaşkınlığımı belirtmek isterim…
İlk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim genelde biz cam tavan almayız bir sebepten ötürü bunu da kırmış olduk…
Zaman içerisinde paylaşımlarım devam edecek…
Ön ve Arka Görünüş…
Farlar çok başarılı zaten amblem logo olmazsa olmazımdı…
Plaka sevgili dostum Tanzerin desteği ile bizim delikanlının ismi ve soyismi
Ekli dosyayı görüntüle 84899
Aldığımızda 13km de idi depoyu fulledik ve 830km gider dedi bunun testine başladık bakalım kaç km bir depo ile gidecek…
Medianın bilgileri…
Kısa yolları deniyoruz bakalım hangisi kafamıza yatar ise o kalacak özellikle yağ göstergesine bittim çok iyiymiş…
Geri görüş kamerası güzel beğendim ekranın büyük olması ile görüntü daha büyük ideal…
Direksiyon ile kadran çok uyumlu bana bir farklı geldi…
Acc yi denedim beğendim özellikle renkler çok canlı…
Trafik levha uyarısı can sıkıcı zırt pırt çıkıyor çözümünü bulacağım ayrıca yakıt tüketimi rodajda olan bir araç için çok iyi 5.4 ile 446km yaptık ve 450km gider diyor 100km kaldı diyene kadar devam bakalım…
Yıllardır aynı adresteyim Tanzer…
Sevgili dostuma tşk ederim…
Ne yaptık;
Stec Marka
Yarım tavan
Kapılarıdaki pianolar
Kaput
Farlar
Kapı dip şerit
Ön iki cam ve ufak camlar belki cumartesi…
Bu arada hala kaput amortisörü koymamanın mantığını anlamıyorum…
Carplay kullanışı ekran büyük olunca daha güzel oluyormuş…
![]()
Metin bey hayırlı olsun.Güzel sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle
@metinkar ısı yalıtımlı camın farkını hissettiniz mi?
Ağustosta aldım ben 8.5 var bendeAlman opsiyonculuğu..
Ama artık (2024 6.ay ve sonrası) 0 gelen çoğu VW de standart oldu alarm Caddy den tutun Golf e kadar.
Eski platformlar hariç, geçen tanıdık 2025 T-Roc Style aldı, SOS tuşu yok![]()
Imp de olmayabilir, Life larda vardıAğustosta aldım ben 8.5 var bende
Aslında araçta alarm buzzer var ama o chirp chirp sesini sanırım kodlamayla açabiliyoruzNeyapayım öyle alarmı ya![]()
Aslında araçta alarm buzzer var ama o chirp chirp sesini sanırım kodlamayla açabiliyoruz
Selamlar multimedya ekran fotosunda koltuk ısıtma tuşlarının yan tarafındaki klima/auto/ac olarak üç fonksiyon sola üç fonksiyon sağa nasıl ekleniyor bilgi verebilir misiniz benim araç life donanım klima ile ilgili tuşlar sadece 2 fonksiyon oluyor nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiniz??Merhaba arkadaşlar…
Yeni aracımız Golf 1.5 eTSI 116 PS Style DSG…
Maslak Doğuştan 15gün bekleyerek aldık rakam vermeyeceğim…
30 Haziranda zamdan etkilenmeyecek şekilde faturasını kestirdik.
1 Temmuzda işlemlerini bitirdik…
Normal şartlarda Mk8.5 hiç almak istemiyordum zaten bir çok konuda soruldu bu şekilde cevap vermiştim…
Ama bizim delikanlının ısrarı ve çok istekli görünmesi benim fikrimi değiştirdi herşey evladlarımız için değilmi…
Ve şuana kadar araç için kötü düşündüğüm yorumların üstünü çizerek şaşkınlığımı belirtmek isterim…
İlk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim genelde biz cam tavan almayız bir sebepten ötürü bunu da kırmış olduk…
Zaman içerisinde paylaşımlarım devam edecek…
Ön ve Arka Görünüş…
Farlar çok başarılı zaten amblem logo olmazsa olmazımdı…
Plaka sevgili dostum Tanzerin desteği ile bizim delikanlının ismi ve soyismi
Ekli dosyayı görüntüle 84899
Aldığımızda 13km de idi depoyu fulledik ve 830km gider dedi bunun testine başladık bakalım kaç km bir depo ile gidecek…
Medianın bilgileri…
Kısa yolları deniyoruz bakalım hangisi kafamıza yatar ise o kalacak özellikle yağ göstergesine bittim çok iyiymiş…
Geri görüş kamerası güzel beğendim ekranın büyük olması ile görüntü daha büyük ideal…
Direksiyon ile kadran çok uyumlu bana bir farklı geldi…
Acc yi denedim beğendim özellikle renkler çok canlı…
Trafik levha uyarısı can sıkıcı zırt pırt çıkıyor çözümünü bulacağım ayrıca yakıt tüketimi rodajda olan bir araç için çok iyi 5.4 ile 446km yaptık ve 450km gider diyor 100km kaldı diyene kadar devam bakalım…
Yıllardır aynı adresteyim Tanzer…
Sevgili dostuma tşk ederim…
Ne yaptık;
Stec Marka
Yarım tavan
Kapılarıdaki pianolar
Kaput
Farlar
Kapı dip şerit
Ön iki cam ve ufak camlar belki cumartesi…
Bu arada hala kaput amortisörü koymamanın mantığını anlamıyorum…
Carplay kullanışı ekran büyük olunca daha güzel oluyormuş…
![]()
Selamlar multimedya ekran fotosunda koltuk ısıtma tuşlarının yan tarafındaki klima/auto/ac olarak üç fonksiyon sola üç fonksiyon sağa nasıl ekleniyor bilgi verebilir misiniz benim araç life donanım klima ile ilgili tuşlar sadece 2 fonksiyon oluyor nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiniz??
O kısayollara basılı tutunca değiştiriliyor. Öyle bı deneyin basılı tutun belki düzenleyine olurSelamlar multimedya ekran fotosunda koltuk ısıtma tuşlarının yan tarafındaki klima/auto/ac olarak üç fonksiyon sola üç fonksiyon sağa nasıl ekleniyor bilgi verebilir misiniz benim araç life donanım klima ile ilgili tuşlar sadece 2 fonksiyon oluyor nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiniz??