Golf 8 Sağ Yolcu Kapı Ambiyans Bozuldu

kernlog

Yeni Üye
İsim
Esat
Araç
Golf 8 1.0 2021
Merhabalar arkadaşlar, küçük yeğeninizin tekmesi sonucunda sağ ön kapı döşemesindeki ambiyans ledi dağıtan kristal çatladı bu yüzden aydınlatma doğru şekilde yapılmıyor. Çıkma parça aradım ancak bulamadım, bazı arkadaşlar arabasında full ambiyans yaptırıyor ancak ben orijinal halini çok beğeniyorum ve yaptırmayı düşünmüyorum. Eğer İstanbul'da yaptıracak arkadaş varsa ben bu kristali ondan almak isterim, çünkü bildiğim kadarıyla led döşüyorlar ve bu kristal parça ordan çıkartılıp atılıyor.

Sağ ve sol farkını net görebilmeniz için fotoğraf ekledim.

Ekli dosyalar

• Image (4).jpeg
    Image (4).jpeg
    95.8 KB · Görüntüleme: 28
  • Image (3).jpeg
    Image (3).jpeg
    38.5 KB · Görüntüleme: 28

Merhabalar arkadaşlar, küçük yeğeninizin tekmesi sonucunda sağ ön kapı döşemesindeki ambiyans ledi dağıtan kristal çatladı bu yüzden aydınlatma doğru şekilde yapılmıyor. Çıkma parça aradım ancak bulamadım, bazı arkadaşlar arabasında full ambiyans yaptırıyor ancak ben orijinal halini çok beğeniyorum ve yaptırmayı düşünmüyorum. Eğer İstanbul'da yaptıracak arkadaş varsa ben bu kristali ondan almak isterim, çünkü bildiğim kadarıyla led döşüyorlar ve bu kristal parça ordan çıkartılıp atılıyor.

Yeğeninize selamlar😁😁😁

Bu parçayı bulmanız çok zor gibi duruyor. Bence bayilere bı sorun. Orda bile zor bence.

Diğer kapıdaki parçayı inceleyip camcılar falan yapar mı acaba aynısını ? Olabilir mi böyle bir şey

Upvote 0
Vallahi ben aldım parçaya baktım plastik içi şeffaf uzunca bir parça. Bayilere sordum kapı döşemesi değişmesi gerek dediler 19 bin lira :))

Upvote 0

sonradan yapılan işlem orjinali gibi olmaz diye tahmin ediyorum en mantıklı çözüm çıkma kapı döşemesi almanız olucak. epey pahalı ve bulması zordur ben bile 1 sene aradım anca buldum. (golf 7)

Upvote 0
İmpression için bu konuyu çok araştıran biri olarak maalesef servis bile orayı söküp ledi değiştiremiyor. Kapı iç döşemesi komple değişimi olur. Maliyeti de çok yüksekti.
Döşemenin puntolarını söküp yapan yer vardır ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Bende takım olarak led var ben güvenip söktürmedim

Upvote 0
aynı sorun benimde sol arka kapıda var. servis komple döşeme dedi. Etkada araştırdım ürünü buldum.parçayı servis getirtiyor.led lamba altındaki nikelaj parçayla beraber satılıyor. komple döşemeye gerek yok.tek iş o nikelaj parça döşemeye soğuk plastik presle tutturulmuş. söküp yeni parçayı takıp plastik presli yerleri ısıtarak tutturman gerekiyor

Son düzenleme:
Upvote 0
aynı sorun benimde sol arka kapıda var. servis komple döşeme dedi. Etkada araştırdım ürünü buldum.parçayı servis getirtiyor.led lamba altındaki nikelaj parçayla beraber satılıyor. komple döşemeye gerek yok.tek iş o nikelaj parça döşemeye soğuk plastik presle tutturulmuş. söküp yeni parçayı takıp plastik presli yerleri ısıtarak tutturman gerekiyor
Siz yaptınız mı? Kaça patladı hangi servis abi, İstanbulda mı?

Upvote 0
Ledli parça için yeni fiyat aldim 5.800 tl fiyat verdiler. Servis komple döşemeyi değiştiriyor. Ledli nikelaj parçayi getirtirsen servis uğraşip onu takmaz.senin montaj yapman gerekir.benim aracim super b etka görüntüsü böyle. servise bu görüntüyü gösterirsen şase numarasindan senin aracin parçasini kolay bulur getirtebilirsin.ben böyle yaptim aaa evet led lamba ile beraber geliyor dediler

Ekli dosyalar

• 1000395084.jpg
    1000395084.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Upvote 0
Dışarda yapılan ambiyans aydınlatmalarının dez avantajı nedir neden tercih etmiyorsunuz

Upvote 0
Orjinal ambiyans aydinlatmarenk tercihi, şiddeti vs ayarlarini teyip üzerinden yapabiliyorsun. dişarda oem ledler aracin sistemine uyumlu olmuyor.bütün ledleri söküp yenisini taktirmak gerekiyor.bi aralar oem ledlerin trafolari sıkıntı çikariyordu ben kişisel olarak sıcak bakmiyorum

Upvote 0

Geri